OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / emilyinparisinsta

Emily in Paris palaa ruutuun: oikea pariisitar toivoo uudelta kaudelta realistisempaa otetta ja parempaa muotia

Netflixin paljon puhuttu sarja, Emily in Paris, saa pian jatkoa, kun toinen kausi starttaa 22. joulukuuta. Ensimmäinen tuotantokausi oli menestys, mutta sarjassa keskeisessä roolissa oleva muoti ja erityisesti Lily Collinsin esittämän päähenkilön asuvalinnat saivat osakseen paljon kritiikkiä. Erityisesti ranskalaiset ottivat nokkiinsa sarjan tarjoilemasta näkemyksestä siitä, millaista ranskalainen muoti on. Muun muassa muotiraamattu Voguen toimittajamme Monica Ainley kritisoi Emily-hahmoa rankalla otteella.

Nyt, kun sarja tekee paluun, niin tekee myös Ainley.

– Rakas, Emily, vai pitäisikö sanoa coucou. Minä täällä taas. Ampiainen baskerissasi. Piikki limenvihreässä lihassasi. Aivan oikein, Emily, se olen minä, Monica Pariisissa. Vaikuttaa siltä, ​​että olet edelleen täällä, ja niin olen minäkin, hän kirjoittaa Ranskan Voguessa.

Ainley toivoo, että uusi tuotantokausi löisi ensimmäisen laudalta ja että Emilyllä olisi ollut aikaa kehittyä kuluneen vuoden aikana.

– Uuden alun hengessä olen päättänyt antaa sinulle toisen mahdollisuuden. Voimme kaikki oppia virheistämme ja harha-askeleistamme, Emily. Minä myönnän ensimmäisenä, että olen itsekin mokannut kerran tai kaksi kouluttautuessani ranskattareksi.

Kovin optimistinen hän ei asian suhteen tosin ole.

– En kuitenkaan teeskentele, että minulla olisi suuria toiveita sinun suhteesi, Emily. Sen perusteella, mitä olen nähnyt toisen kauden trailerissa, et näytä viisastuneen, etkä edelleenkään tunnu ymmärtävän sitä kuuluisaa ranskalaista ironiaa. Itse asiassa näyttää siltä, ​​että ainoa asia, jonka olet hankkinut, on vielä edellistäkin kautta rumempi kuntosalivaatetus. Tässä pieni vinkki: oikea pariisitar riisuu treenivaatteet heti kuntoilun jälkeen. Olen varma, ettei ystäväsi Camille koskaan näyttäytyisi julkisilla paikoilla hikisissä trikoissa, Ainley naljailee.

Myöskään Emilyn hiustyyli ei uppoa muotitoimittajaan.

– Viimeinen viisauden sana; luovu överikiharoistasi. Voin vain kuvitella, kuinka paljon aikaa käytät niihin joka ikinen aamu. Hiustyylisi on täydellinen metafora sille, miksi et kentis koskaan tule saavuttamaan todellista pariisilaista olemusta. Liikaa yrittävä tyyli ei mene läpi Pariisissa. Säästä siis energiasi tärkeämpiin asioihin. Rentoudu. Nouse sängystä vähän myöhemmin ja anna hiustesi olla. Syö croissantti tai kaksi. Kuuntele Gainsbourgia maatessasi alasti lattialla croissantin murusten keskellä. Ole flâneuse. Pue yllesi vanha valkoinen T-paita ilman rintaliivejä ja tutustu taiteeseen. Siitä Pariisissa on kyse.

Sarjasta löytyy kuitenkin yksi hahmo, joka saa Ainleyn hyväksynnän; Emilyn pomo, Sylvie. Häntä esittää ranskalainen näyttelijä Philippine Leroy-Beaulieu.

– Kuten viime kirjeessäni mainitsin, hän on ainoa realistinen hahmo koko ensimmäisellä kaudella ja myönnän, että olen itse heikkona häneen. Rehellisesti sanottuna katsoisin mieluummin Philippineä Cincinnatissa kuin Emilyä Pariisissa.

Lähde: Vogue