OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Juhlakauden paras tyyli syntyy ihonhoidon ja meikin täydellisellä yhdistelmällä

Vuoden ihanin juhlakausi on taas täällä. Vaikka joulua ja uuttavuotta vietetään tänä vuonna tavallista pienimuotoisemmin, ei se tarkoita, etteikö omaan juhlatyyliin voisi silti panostaa. Kauneusalan ammattilaiset, Georgia Louise ja Gucci Westman tietävät, että täydellinen look syntyy hyvällä ihonhoidolla ja kevyellä meikillä. Paksu pakkeli ei ole enää muodissa, vaan tavoitteena on upea, hehkuva iho ja maltillinen meikki. Kaksikko neuvoo tuoreessa Voguessa, kuinka täydellinen juhlatyyli syntyy.

Aloita valmistelu etukäteen

Juhliin valmistautumista ei kannata aloittaa tuntia ennen h-hetkeä.

– Suuria tapahtumia varten täytyy tehdä pohjatyötä. Jos haluat ihosi näyttävän virheettömältä, ihon kuoriminen tulisi aloittaa vähintään viikkoa aiemmin, jotta iho ei tunnu kuivalta ja hilseilevältä juhlapäivänä, neuvoo Louise, julkkisten rakastama kosmetologi.

Hän kehottaa asiakkaitaan välttämään voimakkaasti hankaavia kuorinta-aineita ja käyttämään mieluummin hellävaraista entsyymiputsaria. Tapahtumaa edeltävinä päivinä ihoa kannattaa hemmotella kosteuttavilla ja antioksidantteja sekä anti-inflammatorisia ainesosia sisältävillä tuotteilla.

Kokeile kasvohierontaa

Louisen mukaan tehokkain ja edullisin vaihtoehto ammattimaisten tekemille mikrovirtahoidoille on kasvohieronta. Käytitpä sitten sormia tai gua sha -työkalua, jokailtainen hieronta auttaa poistamaan kuona-aineita, stimuloimaan kollageenin tuotantoa, sekä terävöittämään poskipäitä ja leukalinjaa.

– Olet minkä ikäinen tahansa, käytä vähintään viisi minuuttia päivästä kasvojen hieromiseen, vaikka vain puhdistusainetta tai yövoidetta levittäessäsi. Se on avain ihon pitkäikäisyyteen, Louise lupaa.

Kun kyse on meikistä, korosta, älä peitä

Kun kanvaasi on kunnossa, ei meikkiäkään tarvitse käyttää paljon. Meikkiä kannattaa käyttää harkitusti korostamaan haluttuja piirteitä.

– Tavoitteena on näyttää hyvältä ja tuntea olo itsevarmaksi minimaalisella vaivannäöllä, meikkitaiteilija Westman muistuttaa.

Toki meikkiin saa silti panostaa. Westman loihtii asiakkaidensa kasvoille hienovaraisen ja luonnolliselta näyttävän contouringin käyttämällä kahta erisävyistä meikkivoidetta.

– Haluat ihmisten ihastelevan ulkonäköäsi ilman, että lopputulos näyttää siltä, ​​että yrität liikaa, hän lisää.

Säteile

Yksi tuote, josta Westman pitää kiinni, on lämpimän hehkun kasvoille antava poskipuna. Hän levittää punan mieluiten sormilla ja sipaisee sitä hieman myös silmäluomille.

– Mielestäni levitystä on helpompi hallita sormilla, joten taputtelen sitä minne haluan ja blendaan lopuksi siveltimellä, hän neuvoo.

Hän korostaa kasvojen hehkua lisäksi highlighterilla, jota levitetään strategisesti kasvojen korkeimpiin kohtiin. Westman sutaisee sitä poskipäihin, nenänvarteen, kulmaluille ja amorinkaaren ylle.

– Pyrin lopputulokseen, jossa iho näyttää lähes nestemäiseltä, hän selittää.

Panosta kulmakarvoihin

– Tuuheat, hoidetut kulmakarvat saavat aina kasvot näyttämään nuorekkaalta ja raikkaalta, Westman toteaa.

Hän ei kuitenkaan pidä Instagramin voimakkaasti maalatuista kulmista. Sen sijaan hän täyttää harvat kohdat kapealla kynällä ja pidentää kulmien häntää varovaisesti.

– Se on kulmakarvojen vaikein vaihe, sillä kulma täytyy saada oikeaan muotoon. Siksi käytän siihen hieman enemmän aikaa ja tarkistan lopputuloksen peilistä useista eri kulmista, Westman selittää.

Lopputulos viimeistellään harjaamalla karvat oikeaan asentoon.

Suosi pehmeää huulimeikkiä

Perinteisen huulipunan sijaan Westman antaa huulille pigmenttiä poskipunasta. Hän aloittaa rajaamalla huulet neutraalilla kynällä. Sitten hän tuputtelee nestemäistä poskipunaa keskelle huulia ja painelee huulia kevyesti yhteen. Näin lopputulos näyttää rennolta, mutta kuitenkin laitetulta. Westmanin oma suosikkiväri juhlakauteen on fuksia.

– Se kirkastaa kasvoja ja luo mukavan kontrastin ihoa vasten, hän toteaa.

Lähde: Vogue