OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Tampere-talo Oy

Lumikuningatar-jääshow siirtyy koronarajoitusten vuoksi vuodella eteenpäin

Paljon puhutun Lumikuningatar-jääshow’n oli tarkoitus saada maailmanensi-iltansa Tampereen uudella Nokia Arenalla 1. tammikuuta 2022. Uusien koronarajoitusten vuoksi ensi-ilta kuitenkin siirtyy vuodenvaihteeseen 2022–2023.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on antanut 23. joulukuuta 2021 uusia koronamääräyksiä, jotka kieltävät kokonaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet. Määräykset ovat voimassa ajalla 25.12.2021–8.1.2022. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia. Uusien koronarajoitusten vuoksi Lumikuningatar-jääshow joudutaan siirtämään vuodella eteenpäin.

Kotimainen Lumikuningatar on maailmankin mittakaavassa historiallinen. Taitoluistelua, tanssia, esittävää taidetta ja jääkiekkoa yhdistävä suurtuotanto on ollut työn alla jo useamman vuoden ajan. Valmisteluja tehtiin täysillä aivan maaliviivalle saakka.

– Lumikuningatar-hanke on suuri, ja olemme tehneet töitä sekä investoineet siihen jo useita vuosia. Olemme kiitollisia tämän yli 400-henkisen, valtavan työryhmän panoksesta. Siirto näin lähellä ensi-iltaa on erityisesti esiintyjille kova henkinen isku, ja joitakin tehtyjä taloudellisia panostuksia emme saa takaisin. Meille ja koko tapahtuma-alalle kuluva pandemia-aika on ollut haastava, siksi jokaisella ensi vuoteen siirtyvällä lippuvarauksella on merkitystä, Tampere-talon toimitusjohtaja ja Lumikuningattaren tuottaja Paulina Ahokas kertoo.

Tampere-talon liiketoimintajohtaja ja Lumikuningattaren tuottaja Mika Nevalainen kuitenkin kiittelee yleisöä kärsivällisyydestä haastavassa tilanteessa.

– Katsojien tuki on meille ensiarvoisen tärkeää, ja olemme kiitollisia, mikäli mahdollisimman moni pystyy säilyttämään lippuvarauksensa ensi vuoteen. Vanha sanonta kuuluu, että hyvää kannattaa odottaa, ja Lumikuningattaren kohdalle se todellakin pitää paikkansa.

Jäällä nähdään 53 luistelijaa, tanssijaa ja jääkiekkoilijaa. Muun muassa taitoluistelija Kiira Korpi on valmistautunut Lumikuningattaren nimirooliin.

– Itseäni harmittaa älyttömän paljon, että esitykset joudutaan siirtämään, koska olemme treenanneet ahkerasti. Esityksestä on tulossa uskomattoman koskettava, jännittävä ja näyttävä, hän sanoo.

Lumikuningattareen jo ostetut liput ja lippuvaraukset käyvät sellaisenaan esityksen uuteen ajankohtaan. Jos uudet ajankohdat eivät sovi, asiakas voi vaihtaa liput toiseen Lumikuningattaren näytökseen, Tampere-talon lahjakorttiin tai hakea lippurahoja takaisin 28. helmikuuta 2022 mennessä.

Lähde: Tampere-talo Oy