OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Laiskan naisen meikinpoisto sujuu kahdella tuotteella

Kun pääset pitkän päivän päätteeksi kotiin, tekisi mieli ryömiä suoraan sänkyyn. Tiedät toki, että meikit naamalla nukkumaan meneminen on ihonhoidon suurin synti, mutta ajatus kymmenen askeleen korealaisesta ihonhoitorutiinista saa sinut voimaan pahoin. Onneksi kahden ääripään väliin mahtuu myös kompromisseja. Elämäntapasivusto Pooshin kauneustoimittajat Michelle ja Nia jakoivat omat laiskan naisen meikinpoistorutiininsa.

Meikinpoisto onnistuu nopeimmin ja tehokkaimmin hyvillä tuotteilla. Kaksoispuhdistuksen hyödyistä puhutaan paljon ja laiskankin naisen kannattaa varmistaa, että kasvot viimeisetkin meikkijäämät tulee putsattua pois. Se, millainen putsari kenellekin sopii, riippuu toki ihotyypistä, mutta Michelle että Nia käyttävät kumpikin kasvojen puhdistukseen kahta tuotetta.

Nian suosikki on öljypohjainen putsari. Se on erinomainen valinta myös herkälle iholle, sillä se ei kuivata ihoa saippuan tavoin.

– Puhdistin kasvot tällä kahteen kertaan saadakseni kaiken pois, hän sanoo.

Kun ensimmäinen tuote on poistanut suurimman osan meikkivoiteesta ja ripsarista, viimeistelee hän puhdistuksen ihon pH -arvoa tasapainottavalla tuotteella.

– Se poistaa meikin jäänteet, mutta ei riisu ihoa luonnollisista öljyistä, hän huomauttaa.

Ihonhoidon asiantuntijoiden mukaan ihon pH:n tasapainottaminen puhdistuksen jälkeen on tärkeää, sillä puhdistustuotteet ja hanavesi tapaavat olla emäksisiä. Ihon oma luonnollinen pH taas on hieman hapan. Ihon pH -tasapainon järkkyminen voi johtaa uusiin iho-ongelmiin. Lisäksi joidenkin hoitotuotteiden aktiiviaineet eivät välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla, mikäli ihon pH on pielessä. Siksi puhdistus olisi aina hyvä viimeistellä esimerkiksi pH:n tasapainottavalla kasvovedellä.

Michelle käyttää kasvojen puhdistamiseen hoitavaa miselli-puhdistusvettä. 

– Käytän kasvojen ja silmämeikin poistamiseen misellivettä ja uudelleenkäytettäviä puhdistuslappuja. Lisäksi käytän puhdistusöljyä, joka liuottaa loput silmämeikin jämät, Michelle selittää sivustolla.

Tämän jälkeen hän huuhtelee kasvot vedellä ja tarvittaessa käyttää puhdistusainetta vielä toistamiseen. Puhdistuksen jälkeen hän levittää kasvoilleen kosteuttavan seerumin ja iltarutiini on paketissa.

Lähde: Poosh