OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Teflon Brothers, Oku Luukkainen ja eurodance-tähti Günther yhdistivät voimansa – kuuntele uudenvuoden bilebiisi

Suomen suosituimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuva Teflon Brothers ja radiojuontajanakin tutuksi tullut Dj Oku Luukkainen ovat yhdistäneet voimansa naapurimaan eurodance-tähti Güntherin kanssa. Kokoonpano versioi tänään uudenvuodenaattona julkaistulla yhteiskappaleellaan Nylon Beatin Naparengas-hittiä. Uusi vuoden 2022 toivottava kappale on nimeltään Just Do It.

Güntherin levy Pleasureman julkaistiin Ruotsissa 2004, sensuroitu versio Yhdysvalloissa 2006, ja Japanissa 2007. Levy käväisi korkeimmillaan Suomen virallisella listalla sijalla 12, Ruotsissa paras sija oli kuudes. Albumin hitit kuten Ding dong -song, Teeny weeny string bikini ja Samantha Foxin kanssa uudelleen versioitu kasarihitti Touch me soivat ympäri maailman.

Sittemmin artisti on julkaissut sinkkuja ja osallistunut sekä Ruotsin että Suomen euroviisukarsintoihin. Vuonna 2017 hän osallistui Uuden musiikin kilpailu UMK:hon kappaleella Love yourself.

Oku Luukkanen kertoo biisistä seuraavaa:

”Mun biiseissä on kuultu erilaisia feattaajia jo aiemminkin, mutta nyt on koossa sellainen cocktail, että itsekin yllätyin! Pala Nylon Beatia, Suomen suosituimpiin lukeutuva rap-kokoonpano ja legenda, myytti ja ikoni: Günther. Tefloneiden kanssa on ollut puhetta yhteisbiisistä jo jonkin aikaa. Kuuntelimme paljon musaa ja haimme yhteistä suuntaa. Lopulta esittelin oman Nylon Beat -suosikin ja päätimme lähteä rakentamaan Naparengas-biisistä omaa versiota.”

Just Do It -kappaleen naisäänenä kuullaan Jenni Vesterbackaa, joka on tuttu myös Dj Oku Luukkaisen aiemmilta singleiltä. Voit kuunnella uuden kappaleen alta: