OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / meganfox

Tässä ovat vuoden 2021 kohutuimmat julkkisparit

2021 on ollut pitkä ja raskas vuosi. Vaikka monet meistä ovat eläneet jatkuvan stressin ja epävarmuuden kanssa, toisille vuosi on tuonut jotain hyvääkin. Edes koronapandemia ei ole voinut estää julkkiksia pariutumasta ja hehkuttamasta rakkauttaan lehtien palstoilla. Kun 2022 kolkuttelee ovella, Vogue muistelee kuluneen vuoden parhaita ja kohutuimpia uusia julkkissuhteita.

Adele ja Rich Paul

Vuosi 2021 on ollut Adelen vuosi. Laulaja julkaisi uuden albumin pitkän tauon jälkeen ja avautui avioerostaan julkkisjuontaja Oprahin haastattelussa. Lisäksi hän on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan urheiluagentti Rich Paulista. Adele kertoi taannoin Voguen haastattelussa, että pari tapasi juhlissa.

– Olin hieman humalassa. Kysyin häneltä: “Haluatko ottaa minut asiakkaaksesi? Olen nykyään urheilija!”

Megan Fox ja Machine Gun Kelly

Teknisesti ottaen parin romanssi alkoi jo vuoden 2020 puolella, mutta Megan Fox ja Machine Gun Kelly ovat olleet yksi tämän vuoden puhutuimmista pariskunnista. Pukeutumistaan koordinoiva kaksikko on poseerannut auliisti kameroille, eivätkä he ole ujostelleet julkisten hellyydenosoituksien kanssa.

– Tämä on pariskunta, joka haluaa tulla nähdyksi, kiteytti Voguen toimittaja Christian Allaire aiemmin tänä vuonna.

He ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä myös toisen kohutun uutuusparin, Kourtney Kardashian ja Travis Barkerin kanssa.

Kristen Stewart ja Dylan Meyer

Spencer-tähti ja hänen käsikirjoittajarakkaansa ovat seurustelleet jo useamman vuoden, mutta pari virallisti suhteensa marraskuussa. Stewart kertoi kihlauksesta Howard Sternin ohjelmassa.

– Me olemme menossa naimisiin; me todella aiomme tehdä sen. Halusin hänen kosivan, joten tein mielestäni hyvin selväksi, mitä halusin ja hän onnistui kosinnassa täydellisesti, nainen hehkutti Voguen mukaan.

Olivia Wilde ja Harry Styles

37-vuotiaan näyttelijällä ja 27-vuotiaalla poptähdellä on hieman ikäeroa, mutta tuskin haittaa ketään. Pari on pysytellyt julkisuudessa hissukseen suhteestaan, mutta fanit eivät voisi olla onnellisempia heidän puolestaan.

Zoë Kravitz ja Channing Tatum

Kaksikko bongattiin yhdessä ensimmäisen kerran elokuussa, pian sen jälkeen, kun Kravitz oli puhunut yhteistyöstä Tatumin kanssa ohjaajadebyyttissään, Pussy Island.

– Minusta vaikutti siltä, että hän on oikea feministi ja halusin tehdä yhteistyötä jonkun sellaisen kanssa, joka oli todella kiinnostunut tämän aiheen tutkimisesta, Kravitz kertoi tuolloin Deadlinelle.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck

Kyllä vain, Bennifer, on palannut! Takavuosien ykköspari palasi yhteen pian sen jälkeen, kun Lopezin ja Alex Rodriguezin erosta tuli julkinen. Myös Affleck oli vastikään ehtinyt erota heilastaan Ana de Armasista. Kyynikot ovat arvelleet, että kyseessä saattaisi olla pelkkä PR-tempaus, mutta fanit uskovat, että tämä on tosirakkautta.

Lähde: Vogue, Instagram