OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Palaa tänä vuonna turvallisesti deittailun pariin

Kuluneet kaksi vuotta ovat olleet deittailijoille omituista aikaa. Kun hallitus on sulkenut julkisia tiloja toitottaen sosiaalisen etäisyyden ja perheen kesken pysyttelemisen tärkeydestä, monet sinkut ovat jääneet yksin ansaan neljän seinän sisälle.

Uuden vuoden käynnistyessä jokaisella on varmasti palava halu päästä ulos ja tavata ihmisiä. Pandemiaa ei kuitenkaan ole edelleenkään selätetty ja paluu deittailun pariin pitkän hiljaiselon jälkeen voi tuntua pelottavalta sekä henkisesti että fyysisesti. Suhdevalmentaja ja The Dang Factor -kirjan kirjoittaja Michelle Afont kertoo Poosh-sivustolla, kuinka asennoitua tänä vuonna uudelleen deittailuun.

Älä jätä rakkautta kohtalon varaan

Älä tuudittaudu “rakkaus löytyy, kun sen aika on” -ajatteluun. Etenkin pandemia-aikana, kun ihmiset ovat etätöissä ja pysyttelevät kaukana baareista ja harrastuksista, ei Se oikea (tai kukaan muukaan varteenotettava henkilö) osu kohdalle noin vain. Mene siis tavoitteitasi kohti, etsitpä sitten parin yön juttuja tai avioliittoa. Esimerkiksi nettideittailu on erinomainen tapa etsiä potentiaalisia kumppaneita tehokkaasti, samalla turvallisesti sosiaalista etäisyyttä harjoittaen.

Lähde liikkeelle oikealla asenteella

Oikea asenne on kaikki kaikessa. Lähde siis liikkeelle positiivisin mielin ja suhtaudu jokaisiin treffeihin hauskana kokemuksena. Älä ota asioita liian vakavasti, äläkä turhaudu, jos ei ensimmäinen tapaamasi ehdokas olekaan sielunkumppanisi. Suurin osa meistä joutuu suutelemaan muutamaa sammakkoa, se on pelin henki. Älä aseta tiettyä aikarajaa suhteen löytymiselle.

Näytä, mitä sinä tuot pöytään

Treffit vaativat sinulta aikaa ja vaivaa. Säästyt turhimmilta treffeiltä, kun ilmaiset alusta asti selkeästi, mitä etsit ja mitä sinä tuot pöytään suhteessa. Jos etsit vakavaa suhdetta, ole rehellinen sen suhteen, näetkö yhteistä tulevaisuutta jonkun kanssa. Ovatko arvomaailmanne, unelmanne ja kiinnostuksen kohteenne riittävän samankaltaiset, että yhteiselo voisi onnistua?

Älä kiinny kaikkiin

Kuten sanottu, on hyvin todennäköistä, että vastaan tulee jokunen sammakko. Sinun ei tarvitse avata sydäntäsi jokaiselle deittikumppanille. Tunnustele rauhassa, pidä vaihtoehtosi avoimina ja pidä hauskaa. Tämä ei silti ole kehotus harrastaa seksiä kaikkien kanssa.

– Varoituksen sana: seksi merkitsee yleensä tunnesidettä. Tunnesiteen muodostuttua et perusta deittailuun liittyviä päätöksiä järkeen, Afont huomauttaa.

Rakasta itseäsi ja unohda paineet

Muista, että kaikkein tärkeintä on rakastaa itseäsi ja olla sinut itsesi kanssa. Deittailu ei ole hyvä laastari omiin sisäisiin ongelmiisi. Deittailun kuuluu olla hauskaa ja kepeää.

– Voimaannuttava ja positiivista energiaa säteilevä mielentila vetää ihmisiä puoleensa kuin magneetti, Afont muistuttaa.

Lähde: Poosh