OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Rumpali Brandon Toews käy läpi 175 Rush-kappaletta Neil Peartin kunniaksi – katso huima yhden oton tribuuttivideo

Verkossa toimiva rumpujen soittoa tukeva ja opettava Drumeo-sivusto kunnioittaa edesmennyttä Rush-rumpalilegenda Neil Peartia tribuuttivideolla, tämän menehtymisen toisena muistovuotena. Brandon Toewsin soittoesitys kattaa kaikki parhaat palat Rushin julkaisemasta 175 kappaleesta.

Valtavaksi Peart-faniksi tunnustautuva Toews harjoitteli useita viikkoja ennen kuin kuvasi yhden otoksen videon, joka sisältää muutaman sekunnin jokaisesta Rushin 50-vuotisen uran aikana julkaisemasta 175 kappaleesta. Video alkaa Rushin vuoden 1974 Rush-nimisellä debyyttialbumilla ja kulkee kronologisesti läpi yhtyeen uran, päättyen vuoden 2012 Clockwork Angels -albumiin.

Toews pyrki jäljittelemään mahdollisimman tarkasti Peartin soittotyyliä ja rumpusettiä jokaisella kappaleella varmistaakseen, että tärkeimmät lyömäsoittimet, putkikellot, elektroniset tehosteet ja gong-rummut ovat oikein.

”On vaikea kuvitella, että maailma menetti Neil Peartin kaksi vuotta sitten”, videon kuvauksessa kirjoitetaan. ”Olemme kiitollisia, että hänen perintönsä elää hänen uskomattoman Rushissa tekemänsä työn kautta. Joten tänään… kuulette parhaat palat jokaiselta Rushin kappaleelta.”

Neil Peart menehtyi 7. tammikuuta 2020 aivosyöpään.