OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kun parhaasta ystävästäsi tulee pahin vihollisesi – Midnight Bullet julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan

Midnight Bullet julkaisee neljännen studioalbuminsa nimeltään Hostile Resistance 4.3.2022 Inverse Recordsin toimesta. Albumilta julkaistiin tänään uusi rokkaava ensimmäinen single Enemy Number One.

Katso kappaleen video täältä:

Enemy Number One on kappale, joka esittelee yhtyeen uutta ja odottamatonta puolta. Vaikka joitain skatepunk- ja pop-elementtejä on tältä levyltä jätetty pois aggressiivisemman soundin takia, bändi on silti pystynyt tuomaan uusia sävyjä pöytään.

Tuomas Lahti, laulu & kitara: ”Albumin julkaisu lähenee ja olemme tietenkin tästä hyvin innoissamme! Enemy Number One oli sanoitusmielessä melko haastava, mutta siitä tuli yksi albumin parhaista kappaleista. Tässä kappaleeessa on paljon groovea, mutta samalla se on myös erittäin raskas. On todella palkitsevaa kirjoittaa musiikkia tämän bändin kanssa, koska koskaan ei tiedä mihin lopulta päätyy. Tämä laulu kertoo, kun parhaasta ystävästäsi tulee pahin vihollisesi.”

Hostile Resistance biisilista:

1. Rain on Me
2. Hostile Resistance
3. Paranoia Obsession
4. Wait and See
5. Rise and Fall
6. Dead Redemption
7. Take Me Away
8. Enemy Number One
9. Last Escape
10. Angel of Babylon