OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Konemetalli-jyrä Ruoska julkaisee uuden albumin syksyllä – ensimmäinen kappale kuultavissa

Suomen Rammstein, eli kotimainen industrial metallia soittava Ruoska viimeistelee tulevaa kuudetta albumiaan noustuaan horroksesta 13 vuoden levytystauon jälkeen ja raottaa näkymää tulevaan nyt julkaistulla Kade-singlellä.

Ruoskan laulaja Patrik Mennander taustoittaa kappaletta:

“Kade -kappaleen myötä ruoska vie kuulijan syvemmälle tulevan albumin synkkiin sielunmaisemiin. Kappaleessa käsitellään ikiaikaisia, yli sukupolvien siirtyviä vitsauksia ja kurjuutta. Singlen kannen Ruoskasotilas aloittaa matkansa tässä kirouksien riivamassa maailmassa koettaen selviytyä läpi tuhotun maailman etsien elonmerkkejä. Ruoskan tarina jatkuu jo vanhastaan tutuista futuristisista teemoista ja salamyhkäisyyden verho tulevan konseptin yltä alkaa vihdoin raottua. Viimeistään keväällä julkaistava Kade video paljastaa tarkoin harkitun taiteellisen kokonaisuuden, jota on hartaudella rakenneltu Ruoskan comebackistä lähtien. Kevään aikana julkaistaan myös single tai kaksi ennen vihdoin syksyllä 2022 julkaistavaa pitkäsoittoa.”

Voit kuunnella uuden kappaleen vaikkapa tästä: