OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pieni pala elämää palasi ruutuihin 15.02.2022

Pieni pala elämää palaa tauon jälkeen ruutuihin 15.02.2022. Ohjelma on tauon aikana käynyt läpi todellisen muodonmuutoksen ja aiemmin “Pieni pala Hannaa” nimellä tunnettu ohjelma jatkaa nyt nimellä “Pieni pala elämää.”

Nimimuutoksesta Hanna toteaa ensimmäisessä jaksossa, ettei tahtonut keskittää ohjelmaa nimellä liikaa itseensä. Ohjelmassa on mukana niin paljon hienoja vieraita, että Pieni pala elämää kuvaa nimenä enemmän ohjelman sisältöä, kuin Pieni pala Hannaa. Nimimuutoksen lisäksi ohjelma on saanut myös uuden visuaalisen ilmeen. Muutoksista huolimatta ohjelma on kuitenkin säilyttänyt sen, mikä teki siitä erityisen. Hannalle tärkeät teemat, kuten itseluottamuksen rakentaminen, luonto, mielenterveys ja mielenkiintoiset ja erilaiset ihmiset ovat edelleen tärkeä osa uudistunutta ohjelmaa. 

Sarjan ensimmäisessä Jaksossa Hanna uskaltautuu astumaan pois mukavuusalueeltaan, ja nauttii hänelle tärkeistä asioista, ystävistä, musiikista ja luonnosta. Uskallus ja muiden ihmisten arvostaminen ovat teemoja, jotka ovat paljolti esillä myös tulevaisuuden jaksoissa.

Kirjailijana, vierailevana luennoitsijana, elämäntapamuutos valmentajana, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisena, ensiapukouluttajana ja äitinä Hanna ja hänen vieraansa saavat aikaan toinen toistaan mielenkiintoisempia keskusteluja, jotka herättävät varmasti ajatuksia jokaisessa katsojassa.