OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Yritys palkkasi eronneen henkilön kuuntelemaan erobiisejä – eron 5 vaihetta muunnettiin soittolistoiksi

FinanceBuzz niminen yritys palkkasi palvelukseensa hiljattain eronneen henkilön kuuntelemaan 24 tuntia erobiisejä osana uutta tutkimusta. Yhtiö arvioi, että eron jälkeen toipuminen maksaa 1 100 dollaria, jonka hinta-arvioon kuuluu terapiaa, suoratoistotilauksia, useampi paketti Ben & Jerry-jäätelöä, sekä paljon muuta.

Työpaikkailmoituksessa etsittiin henkilöä auttamaan yritystä selvittämään, minkä tyyppiset erobiisit auttavat ihmisiä pääsemään yli sydänsuruista, ja tarjoutui maksamaan urakan tekijälle 1 100 dollaria. Helmikuun alussa tehty rekrytointi keräsi paljon särkyneiden sydämien omaavia ehdokkaita, mutta lopulta paikan sai psykoterapeutti ja muusikko Cristin Sauter.

Osana urakkaa Sauter kuunteli 24 tunnin verran erolauluja ja antoi niille arvosanat sen mukaan, kuinka hyödyllisiä ne ovat puskiessa eron kunkin vaiheen läpi: kieltäytyminen, viha, retkahdus, masennus ja hyväksyminen. Sauterin oli myös annettava jokaiselle kappaleelle Emotional Relief Rating (ERR) -luokitus asteikolla yhdestä 10:een.

“Tämä on minulle ainutlaatuinen tilaisuus tutkia miten tunnen rakkautta ja menetystä elämässäni”, Sauter sanoi tiedoitustilaisuudesta. “Odotan innolla uusiutuneen itseni tapaamista tämän kuunteluprosessin loputtua, jotta voin ymmärtää, miksi jotkin tunnetuimmista ja koskettavimmista kappaleista sydänsuruista vaikuttivat näkemykseeni, kun olin surullinen.”

Tutkimuksen tulokset osoittavat Fleetwood Mac-yhtyeen olevan kiistaton särkyneiden sydämien sanansaattaja saavuttaen tutkimuksen korkein ERR 9,5. Yhtyeen Rumors-albumia on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, mikä tekee siitä yhden historian myydyimmistä albumeista. Korkea ERR-luku ei yllätä, sillä jokainen yhtyeen jäsen (John ja Christine McVie, Buckingham ja Nicks sekä Fleetwood ja hänen vaimonsa Jenny) erosivat albumia äänittäessään!

Tästä seuraavaksi sijoittuivat The Beatles ja Post Malone. Samaan aikaan Miley Cyrusilla ja Little Mixillä on alhaisimmat arvosanat.

Voit kuunnella Sauterin ja FinanceBuzzin tekemät soittolistat jokaisesta eron vaiheesta alta: