OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valokuvauksen voimalla kohti parempaa itseluottamusta – Pieni pala elämää vieraana Tuuli Nikki

Pieni pala elämää saa vieraakseen valokuvaaja Tuuli Nikin. 

Nikki on toiminut valokuvaajana nuoruudestaan asti ja vuodesta 2015 asti hän on tehnyt sitä ammatikseen. Vuonna 2019 tuli valokuvaamisesta Nikin kokopäivätyö. Nikillä on Oulussa valokuvausstudio jonka hän jakaa useamman muun valokuvaajan kanssa. 

Valokuvaus on Nikin todellinen kutsumus. Hän tuo jaksossa esiin paljon valokuvauksen vangitsevuutta ja kykyä viedä ihminen kuvauksen kautta aivan uusiin ulottuvuuksiin. Valokuvauksen keinoin hän voi tuoda asioista esiin uusia piirteitä ja korostaa asioiden kauneutta. Artikkelissa esiintyvät kuvat ovat Nikin ottamia. Nikki käyttää valokuvausta myös itseluottamuksen kasvattamiseen. Voimaannuttavat henkilökuvaukset ovat Nikille lähellä sydäntä. Hän nauttii suuresti nähdessään, kuinka ihmisen itseluottamus kasvaa upeiden itsestä otettujen kuvien myötä. 

Nikin ura ei ole kuitenkaan pelkkää valokuvausta. Yhdessä kumppaninsa, Aavedatasta tutun Jupe Keskitalon kanssa hän tutkii paranormaaleja tapauksia ja kummittelevia kohteita ympäri Suomea. Heillä on myös oma Youtube- sarja Yhä Löytämättä, jossa he etsivät vastauksia katoamistapauksiin paranormaalein keinoin. 

Liity Hannan ja Tuulin seuraan keskustelemaan itseluottamuksesta, valokuvauksesta ja kummituksista uusimmassa Pieni pala elämää jaksossa!