OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Osoittamalla rakkautta lapsillesi annat heille parhaat eväät elämään – Pieni Pala Elämää vieraana Juha Hänninen

Tällä viikolla Hannan vieraana on Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen. 

Juha Hännisellä on taustalla varsin värikäs urapolku. Hänninen on kilpaillut nyrkkeilyn Suomen edustajana Los Angelesin olympialaisissa, ja Euroopan mestaruuksissa. Nyrkkeilyn lisäksi hän on ollut Puolustusvoimilla töissä, ja hän on sotilasarvoltaan majuri. Lisäksi Hänniseltä löytyy teologian maisterin tutkinto, vaikkei hän olekaan pappina ehtinyt vielä töitä tekemään. 

Hänninen kertoo jaksossa avoimesti nuoruuden kokemuksistaan lastenkodissa ja sijoitusperheessä. Hän kertoo koulukiusaamisesta ja siitä kuinka loistava nyrkkeilyvalmentaja antoi hänelle tarvitsemaansa tukea oikean polun löytämiseen elämässä. Hänen kokemuksensa ovat muovannet sitä, miten hän aikuisena suhtautuu kasvatukseen, pitäen aina huolta rakkaudesta ja toisen arvostuksesta.

Hannan ja Juhan keskustelua harrastuksista, luonnosta ja lasten rakastavan kasvatuksen tärkeydestä pääset seuraamaan uudessa Pieni pala elämää jaksossa 15.03.2022