OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hevosalan Somegaala palkitsee jälleen hevosalan parhaimmat vaikuttajat

Hevosalan Somegaala on järjestetty jo kuusi kertaa ja ensimmäistä kertaa vuonna 2021 se järjestettiin täysin virtuaalisesti. Nyt vuosi 2022 tuo mukanaan vielä hieman uusia tuulia, sillä Somegaala järjestetään tällä kertaa hybriditilaisuutena. Tämä tarkoittaa sitä, että äänestykset ja ehdotukset yleisöltä pyydetään edelleen verkossa (www.somegaala.fi), mutta itse palkintojenjako järjestetään fyysisesti – nimittäin Tampereella Hevoset-messuilla 9. huhtikuuta 2022.

Mikä Somegaala on?

Vuonna 2022 Hevosalan Somegaalassa palkitaan suosituimpia hevosbloggaajia ja somevaikuttajia jo seitsemättä kertaa. Vuoden menestyjät palkitsee Suomen ainoa hevosalan someportaali Playsson.net yhteistyössä Hevoslehti RIDE!:n ja Oho Live TV:n kanssa.

Yleisön toiveiden johdosta sekä palkintokategoriat että ehdokkaat valitaan jälleen yleisön ehdotusten perusteella. Raati asettaa lopulliset kategoriat ja ehdokkaat. Voittajat ratkeavat tuttuun tapaan yleisöäänestyksellä.

Gaalapäivä pitää sisällään mielenkiintoisia viihde- ja asiasisältöjä, yhteistyökumppaneidemme tervehdyksiä, somevaikuttajien haastatteluja sekä kansainvälisiä tähtivieraita.

Miten voit osallistua?

Yleisönä

Yleisö on Somegaalan keskiössä! Nimittäin yleisöllä on mahdollisuus valita kategoriat, ehdokkaat ja äänestää sen jälkeen lopullisesti omaa suosikkiehdokastaan! Somegaalan aikataulu:

Jätä ehdokastoiveesi 16.-23.3.

Äänestä suosikkejasi 24.3.-7.4.

Voit tulla seuraamaan palkintojenjakoa paikan päälle Tampereelle Hevoset-messujen yhteydessä tai seurata tilaisuutta maksutta virtuaalisesti Oho Live TV:n kautta.

Yhteistyökumppanina

Hevosalan Somegaala ottaa mielellään mukaan yhteistyökumppaneita monessa eri muodossa. Ota yhteyttä info@ohotv.fi, mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan.