OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Al Rinald

Ruotsalainen melodista death metallia soittava Sailor Hunter julkaisi singlen & musiikkivideon Scarred – EP ulkona toukokuussa!

Göteborgilainen melodista death metallia soittava Sailor Hunter julkaisi singlen ja musiikkivideon kappaleesta Scarred. Kappale on otettu 19.5.2022 julkaistavalta bändin mukaan nimetyltä EP:lta, jonka julkaisusta vastaa Inverse Records.   

Scarred musiikkiivideo nähtävissä täällä: 

Laulaja Stellan Berndtsson kommentoi:
“Huomaat musiikkivideossa, että vaikka soitammekin bändinä, se itseasiassa kuvastaa sitä miten näet väriluokitukset, nopeat liikkeet ja tapahtumat sekä miten mieli arpeutuu niiden toimesta. Se on eräänlainen varjo tai merkki, joka jää mieleesi ikuisesti sen jälkeen, kun olet järkyttynyt jostakin, joka päättyi väkivaltaisesti.”