OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Messukeskus

Helsingin messukeskuksessa voi nauttia keväästä torstaista sunnuntaihin

Kevätmessut avautuu Helsingin Messukeskukseen torstaina 7.4.2022. Kevätmessuilla on ohjelmaa mökkeilystä nauttiville, rakentajille, sisustajille, ruokaintoilijoille ja viherpeukaloille. Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 7.-10.4.2022.

Kevätmessut esittelee ideoita pihoihin ja puutarhaan messujen kolmessa ideapihakokonaisuudessa. Ideapuutarhassa voi tutustua moderniin pihaan, kukkivaan pihaan ja hyötypuutarhaan. Mökkipiha koostuu muun muassa terassipinnoista, vesielementistä, mökkisaunasta, elävästä tulesta ja hiekkarannasta. Erityisesti lapsille suunnatussa Kotipihassa nähdään muun muassa leikkipaikka, leikkimökki ja hiekkalaatikko.

Messujen ohjelmassa tarjotaan vinkkejä remontointiin, rakentamiseen, sisustamiseen, mökille ja pihaan. Asu & Remontoi -alueen Raksanurkassa nähdään erilaisia työnäytöksiä ja tuunauksia, joista voi poimia vinkkejä omiin remonttiprojekteihin. Raksanurkan juontaa torstaista perjantaihin remonttipiiskuri Perttu Sirviö ja lauantaista sunnuntaihin juontaja-näyttelijä Elina Aalto.

Lähiruoka & Luomu on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Sisusta-tapahtuma tarjoaa vinkkejä, tuotteita ja inspiraatiota kodin ja mökin sisustukseen. OmaMökki on vapaa-ajan asumisen tapahtuma, joka kokoaa kaiken, mitä mökille ja huvilalle tarvitsee. Mökkilavalla kuullaan ajankohtaiset tietoiskut mökkielämään.

Lähde: Messukeskus