OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Oikein istuvat rintaliivit tukevat ryhtiä ja kohentavat itsetuntoa – Vieraana Alusvaate kauppa Chic

“Oikean kokoisilla, hyvin istuvilla ja kauniilla alusasuilla on kokonaisvaltainen yhteys mieleemme ja tämä vaikutus säteilee myös ulospäin. Alusasuilla on vaikutus jopa itsetuntoon ja tämän olen itse konkreettisesti kokenut ja siksi rakastan tuoda esille oikeanlaisen ja oikean kokoisten alusasujen merkitystä pukeutumisessa. 
Itsetunto on minulle erityisen tärkeä asia. Jokainen voi vaikuttaa tekemisillään omaan itsetuntoon ja se on tärkeää, että sitä kehitetään ja itsetunnon kanssa tehdään töitä. Hyvä itsetunto ei saa olla sidoksissa ulkoisiin tekijöihin, ihmisen kokoon, ikään tai pituuteen. Jokainen ihminen on ainutlaatuisen arvokas ja upea, juuri sellaisena kuin on. Puhun aina mielelläni avoimesti itsetunnosta oman kokemukseni ja oman itsetuntoni eheytymisen kautta. Tämä polku ei ole ollut helppo, mutta se kasvatti minusta itseään arvostavan ihmisen.”

Seuraavassa Pieni pala elämää jaksossa vieraina ovat Minna Liedes Mehtälä ja Johanna Risto alusvaatekauppa Chicistä, joka toimii Torniossa ja Oulussa. Liedes Mehtälä on toiminut yrittäjänä alusvaatteiden maailmassa jo 15 vuotta. Yritys on alun perin Torniosta.

Jaksossa Hanna ja vieraat keskustelevat siitä kuinka muoti muuttuu ja elää koko ajan. Alusvaate maailma kulkee käsi kädessä vaatemuodin kanssa. Jos tämän kevään ja kesän hittiväreissä suositaan kirkkaita värejä, näkyy se myös alusvaatteissakin.

Chicin toiminta-ajatus on tarjota asiakkailleen hyvin istuvia ja laadukkaita alusasuja arkeen, juhlaan ja urheiluun. Mallistot kattavat asiakkaiden tarpeet ikään tai kokoon katsomatta. On myös tärkeää, että tarjoamme täydellistä istuvuutta monissa eri hintaluokissa. Chicissä tehdään kaikki sen eteen, että jokainen asiakas tuntee tulleensa henkilökohtaisesti huomioiduksi ja palvelluksi. Tärkeintä alusasuliike Chicille on onnistunut asiakaskokemus. Tavoitteena on antaa jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

Sopivan kokoisten rintaliivien löytäminen ei välttämättä ole aina helppoa 
ja pukeutuminen lähtee aina iholta. Rintaliivien tulisi tuntua mukavilta päällä ja tukea povea koko päivän. Mitä runsaamman poven omistavan tulisi ottaa huomioon liivejä ostaessa? Chic alusasuliikkeen vinkkejä on, että suosisit kokokuppisia, hieman peittävämpiä malleja, sillä valitettavasti push up-mallit eivät usein istu tukevasti isommalle povelle. Nykyään on saatavilla useita kauniita liivejä myös runsaammalle povelle. Muistathan kiinnittää huomiota myös olkaimien leveyteen, sillä liian kapeat olkaimet voivat painaa ja tuntua epämukavilta. Plussaa olisi jos säädettävien olkainten lisäksi saisit liivit takaa ristiin.