OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valokuvaaja: Markus Koskinen

Kuin salama kirkkaalta taivaalta – LILLI-yhtyeen tulevan kakkosalbumin kolmas sinkkulohkaisu Elude jatkaa yhtyeen raskaampaa linjaa

Suomalainen melodista rock-/metallimusiikkia soittava yhtye LILLI julkaisee kakkosalbuminsa kolmannen singlen torstaina 12.5.2022. Nimeä Elude kantava kappale on soundeiltaan raskas, mutta tunnelmaltaan kaihoisa tarina siitä, kun kaikkensa yrittäminen ei vain riitä. Elude jatkaa kahden aiemman sinkkulohkaisun – Limits of Lifen ja Manflaken – tavoin yhtyeen esikoisalbumia Awful Hits for Women (2020) raskaammalla musiikillisella linjalla.


”Kappaleen teksti kertoo yrityksestä ja epäonnistumisesta ihmissuhteessa, siitä kuinka yrittää antaa toiselle kaikkensa mutta se ei vain riitä. Lopulta on annettava periksi ja päästettävä irti, mutta silti jää miettimään, yritinkö riittävän paljon vai olisinko voinut tehdä vielä enemmän?” yhtyeen vokalisti Lily Black linjaa.


”Elude on sikäli poikkeuksellinen kappale yhtyeelle, että sen runko on ollut olemassa jo lähes kaksi vuotta, mutta viimeistely vaati paljon aikaa. Varsinkin kertosäe haki muotoaan pitkään ja sitä työstettiin tuskastumiseen asti. Kappale laitettiin välillä telakalle ja sen työstämiseen palattiin vuoden alkupuolella, toisen albumin työstön yhteydessä. Palaset loksahtivat kohdilleen ja julkaisuversioon tuotiin sopivasti leveyttä ottamalla mukaan syntetisaattori. Kappaletta on kiva soittaa ja se toimii vauhdikkaana kappaleena loistavasti livesoitossa”, kommentoivat yhtyeen kitaristi Teemu Harjunen ja basisti Sami Halinen.

Kuuntele single musiikkipalveluista: https://push.fm/fl/skgcetws

Kappaleen äänitykset on tehty bändin basistin, Sami Halisen kotistudiossa, Nakkilassa.

Miksauksen on tehnyt jyväskyläläinen Sami Niittykoski (SN-Audio Production) ja masteroinnin on suorittanut Alho Audio Mastering Tampereelta. LILLI on helmikuussa 2019 perustettu melodista, kansainvälistä rock- ja metallimusiikkia soittava yhtye, jonka kotipaikka on Pori.


Bändin kokoonpano Elude-singlellä:
Lead vocals: Lily Black
Lead guitar: Teemu Harjunen
Bass: Sami Halinen
Drums: Petteri Rosenbom
Keyboard: Antti Simonen (vieraileva)