OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Teppo Ristola Photography

Where’s My Biblen ympyrä sulkeutuu – Circle EP julkaistu upean musiikkivideon kera!

Heinolalaisen Where’s My Biblen Circle EP:n tarina sai tänään päätöksen, kun julkaisun päättävä Chapter IV: Origin musiikkivideo julkaistiin. 

Katso näyttävä musiikkivideo tästä: 

Laulaja Jussi Matilainen kommentoi:
“En vielä halunnut edellisen julkaisun yhteydessä paljastaa tämän olevan se päätepysäkki jossa jonkin vanhan täytyy kuolla, jotta uutta voidaan saada tilalle. Ep:n neljän kappaleen tarinan päättävä “Origin” kertoo uudelleen syntymisestä ja aisoiden hyväksymisestä sellaisenaan kun ne ovat. Kuten kuinka olet täysin valmis ja täydellinen juuri tuollaisena kuin olet. Ehkä rikkoutunut, mutta se ei tee sinusta kuitenkaan heikkoa.
Kun sen oppii, on jo oikealla polulla ja pääsee pitkälle. Koska me kaikki olemme täällä opettelemassa hamaan loppuun saakka kuinka olla ihmisiä ja tulla toimeen itsensä sekä muiden kanssa.

Circle on kuitenkin ympyrä ja kertoo siitä, että kaikki kiertää kehää. Vaikka tekisit kaikkesi ja hyväksyisit asiat voi ympyrä viedä sinut takaisin alkupisteeseen. Mutta älä lannistu! Teit sen jo kerran, niin voit tehdä sen uudestaan, kokeneempana ja  vahvempana.

Koko projekti oli kaikin puolin erittäin rankka, mutta myös äärimmäisen mahtava ja opettava. Ei pelkästään musiikiliisessa mielessä, vaan myös itsetutkiskelunkin kannalta.
Olkaa kilttejä toisillenne ja erityisesti itsellenne.

Nauttikaa Ep:n matkasta kuten mekin teimme.”


Kitaristi Toni Hinkkala jatkaa:
“Kuten tarinassakin olemme luoneet itsemme uudelleen ja se tuntuu aivan mahtavalta.
Ep:n tarina päättyy kappaleeseen mihin toimme jotain vanhaa silti kuullostaen uudelta itseltämme. Näin Ep:n nimen mukaisesti, saimme ympyrän sulkeutumaan.”