OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Digitaitoviikko kysyy asiantuntijoilta, pitääkö suomalaisten digiosaamisesta olla huolissaan

Digitalisoituvassa maailmassa on ratkaisevan tärkeää, että meillä kaikilla on kyky käyttää ja kehittää olemassa olevia digipalveluita. Mutta onko meillä? Rakennetaanko tällä hetkellä Suomea, jossa digitaitoja heikommin osaavat tippuvat kyydistä? Hidastavatko vajeet digiosaamisessa kehitystämme kilpailukykyisenä yhteiskuntana?

Digitaitoviikolla 16.–20.5.2022 kysymme aiheen asiantuntijoilta, pitäisikö suomalaisten digitaidoista olla huolissaan? Digi- ja väestötietovirasto tuo yhteen pöytään Suomen parhaat asiantuntijat keskustelemaan suomalaisten digiosaamisesta sekä sen johdonmukaisesta kehittämisestä. Puheenaiheena on muun muassa, miten osaamisen tulevaisuus vaikuttaa Suomen kilpailukykyyn ja mitä yhteiskunnan eri sektorit ja toimijat voisivat tehdä digitaitojen kasvattamiseksi juuri nyt. Lähetykset ovat katseltavissa suorina osoitteessa: https://www.mediaserver.fi/live/digitaitoviikko2022.

Digi- ja väestötietovirasto vastaa digituen valtakunnallisesta koordinaatiosta, toimii digituen valtakunnallisena kehittäjänä ja digituen tuottajien tukiorganisaationa. Digituki kuuluu Sanna Marinin hallituksen ohjelman yhdenvertaisuutta edistäviin toimenpiteisiin, joiden avulla pyritään vahvistamaan yksilöiden ja yhteisöjen osallisuutta yhteiskunnassa.

Lähde: Digi- ja väestötietovirasto