OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Messukeskus

Gastro-messut käynnistyvät Helsingin Messukeskuksessa: mukana Suomen kokkimaajoukkue

Gastro-messut käynnistyvät Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 18. toukokuuta. Messuilla avautuu myös tasokas pop-up-ravintola, kun Suomen kokkimaajoukkue loihtii pöytään huippumakuja.

Suomen kokkimaajoukkue / Culinary Team Finland esiintyy Gastro Helsinki -messuilla kaikkina kolmena messupäivänä. Kokkimaajoukkueen kansainvälisenä vieraana on Islannin kokkimaajoukkue, ja pop-up-ravintolan nimi on teeman mukaisesti FIN-ICE. Kokkimaajoukkue tuo myös päivittäin kiinnostavia vieraita messujen ohjelmalavalle.

Gastro Helsinki on tärkeä välipysäkki ja harjoittelumahdollisuus maajoukkueelle, joka parhaillaan treenaa Luxemburgissa syksyllä järjestettävään Villeroy & Boch Culinary World Cup -kilpailuun. Päätähtäin häämöttää vuoden 2024 kokkiolympialaisissa Stuttgartissa Saksassa. Messuvierailla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua uudistuneeseen kokkimaajoukkueeseen, kuulla joukkueen tuoreet kuulumiset ja kannustaa sitä huikeisiin saavutuksiin tulevilla kisa-areenoilla.

– Suomen kokkimaajoukkue esittäytyy uudessa kokoonpanossaan messuilla ensimmäistä kertaa. Olemme todella iloisia yhteistyöstä Messukeskuksen kanssa, sillä ohjelmakumppanuus edistää ruokakulttuuria ja tukee meitä matkallamme kohti MM-kisoja, sanoo toiminnanjohtaja Tapio Laine Culinary Team of Finland ry:stä.

Horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki järjestetään tänä keväänä poikkeuksellisesti toukokuussa. Messut ovat avoinna Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.5.2022.

Lähde: Messukeskus