OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

6 trendiä, jotka valtaavat kadut tänä kesänä

Kesä lähestyy, mutta miltä näyttää tulevan kauden muoti? Trendit vaihtuvat nyt tiuhaan tahtiin, mutta monet menneiden vuosikymmenten villityksistä ovat jälleen pinnalla. Huippusuunnittelijoiden catwalkeja tarkkaillut muotisivu Who What Wear listasi kuusi trendiä, jotka tulevat näkymään katukuvassa kesällä 2022.

1. Logotopit

Muun muassa Pradan ja Fendin mallistoista löytyy jälleen retrohenkisiä logotoppeja. Myös monet sporttibrändit rakastavat logojaan kantavia vaatteita, jotka tuovat mieleen vuosituhannen vaihteen.

Kuva: Instagram / @fendi

2. Sporttiset aurinkolasit

Sporttiset aurinkolasit ovat olleet muodissa jo jonkin aikaa, eikä trendi katoa tänä kesänä minnekään. Kardashianienkin suosima virtaviivainen malli on silmille parempi valinta, kuin aiemmin muodissa olleet, pikkuruiset Matrix-lasit, jotka eivät kokonsa takia suojaa silmiä UV-säteilyltä yhtä tehokkaasti.

3. Ysärin uimapukumuoti

Bikinit pienenvät pienenemistään, mutta myös vanha kunnon uikkari on jälleen muodissa. Tänä kesänä suunnittelijat Chanelista alkaen ammentavat uimapukumuotiin innoitusta erityisesti ysäriltä. Etsi kaupasta mustaa uimapukua, joka saa kontrastia valkoisista reunuksesta ja olkaimista.

4. Shopper-laukut

Laukut saavat jälleen suuren siluetin. Rantakassit ja tilavat shopperit ovat itsestäänselvä valinta rannalle, mutta YSL:n kaltaiset luksusbrändit ovat suunnitelleet myös varsin katu-uskottavia malleja, joihin näyttelijä Zoë Kravitzkin on ihastunut.

Kuva: Instagram / @zoeisabellakravitz

5. Polvisaappaat

Polvisaappaat tuskin menevät koskaan muodista, mutta tänä vuonna niistä povataan hieman yllättäen kesän trendiä. Balenciagan vetoketjuilla ja soljilla koristelluista nahkasaappaista on tullut jo valtava hitti. Kesällä saappaat yhdistetään tietenkin paljaiden säärten ja minimittaisten hameiden kanssa. Ehkä kaikkein tukalimpina hellepäivinä tämä trendi kannattaa kuitenkin skipata.

6. Nakumekot

Naked dress -mekot, eli suomalaisittain nakumekot, sinnittelevät yhä muodin aallonharjalla. Paljastavat cut out -leikkaukset ja läpinäkyvät kankaat ovat jo pitkään hallinneet Hollywoodin punaisia mattoja ja Instagramin syötteitä. Vähäpukeisuus sopii tietenkin parhaiten juuri kesään, joten rohkea mekkomuoti pysynee pinnalla vielä tämänkin kauden.

Lähde: Who What Wear, Instagram