OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Musiikin voimaa – Pieni pala elämää

Seuraavassa Pieni pala elämää jaksossa Hanna esiintyy ensimmäistä kertaa kitaran kanssa yleisön edessä. Kitaran soittaminen on Hannalle erittäin tärkeää, ja hän puhuukin siitä usein ohjelmassa.

Tapahtuma jossa Hanna esiintyi, oli Kerhola Sound. Tapahtuma järjestettiin Haukiputaan Martinniemessä sijaitsevassa Ravintola Kerholassa. Kerhola on mahtavan historian omaava vanha rakennus, joka on kunnostettu vanhaa kunnioittaen. Tapahtumassa esiintyi Soundecon musiikkikoulun oppilaat. Hanna on itsekin musiikkikoulun oppilas, häntä opastaa kitaransoitossa Janina Tihinen. Pianon soitosta koulussa vastaa Henna Kiuttu.

Päivän ohjelmiston pääosassa oli livemusiikki. Musisoinnista vastasivat niin Soundecon soitto-oppilaat kuin muutkin muusikot.

Soundeco on vuonna 2018 perustettu musiikkialan yritys. He tarjoavat elävää musiikkia erilaisiin juhliin ja tapahtumiin asiakkaan toiveita kuunnellen. Lisäksi Soundeco järjestää myös soittotunteja (yksityisesti ja ryhmille), erilaisia aktiviteetteja musiikin parissa, kuten lasten ja nuorten musiikkileirejä, sekä tapahtumia ja virkistyspäiviä.

Tapahtumassa Esiintyivät:

Sofia & Lucinda
Heta
Hanna Maaria Ikonen
Nuottipizza (Soundecon 8-12-vuotiaiden bändi)
Henna
Janina