OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva Sami Kettunen / Kuvauksellista Valoa

Hautajaisyö julkaisee neljännen studioalbuminsa elokuussa – Harhaluulo single julkaistu tänään!

Iisalmen death metal -ylpeys Hautajaisyö on julkaisemassa neljännettä studioalbumiaan “Ei hauta kysy lupaa”. Albumi löytyy levykauppojen hyllyltä 5.8.2022 ja se julkaistaan yhteistyössä Inverse Recordsin kanssa.

Tänään albumilta lohkaistiin toinen single “Harhaluulo” ja video siitä on nähtävissä täällä: 

Bändi kommentoi singleä:
“Hautajaisyön toinen sinkku tulevalta ”Ei Hauta Kysy Lupaa” levyltä polkaistaan käyntiin äkäisellä riffillä, jonka ympärille on kasattu rujon raskas kappale. Biisi kertoo ihmisistä ja meidän pakollisesta tarpeesta luoda itsestämme jotain suurempaa kuin olemmekaan. Harhaluulo on kuvitelma omasta tärkeydestämme maailmassa, vaikka olemme vain silmäniskun ajan tällä planeetalla. ”