OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Stockmann

Tänään sunnuntaina 29.5. Chisun ainutlaatuinen keikka Helsingin keskustan Stockmannin tavaratalon lipalla

Suomen menestyneimpiin artisteihin kuuluva Chisu keikkailee tänään sunnuntaina 29.5. klo 13.00 Helsingin keskustassa Stockmannin Aleksanterinkadun puoleisen sisäänkäynnin lipan päällä. Paikalle odotetaan tuhansia faneja ja keikasta nauttivia kaupunkilaisia. Keikalle on vapaa pääsy. Keikan ajaksi seisautetaan liikenne niin Aleksanterinkadulla kuin osassa kohtaa Mannerheimintietä. Raitiovaunut ajavat keikan ajan poikkeusreittiä.

Chisu on julkisuudessa kertonut jäävänsä tämän vuoden jälkeen pitkälle tauolle soolourastaan. Ennen soolouransa jäähyväisiä hän tulee pitämään yhden tämän vuoden ainutlaatuisista keikoistaan Helsingin keskustassa, Stockmannin tavaratalon sisäänkäynnin lipan päällä, kaikille helsinkiläisille ja musiikista nauttiville. Chisu on myös itse innoissaan hyvin poikkeuksellisesta keikkapaikasta.

Kesäkonsertti on osa tänä vuonna 160 vuotta täyttävän Stockmannin juhlavuoden ohjelmistoa.

– Chisun upea tyyli ja muodikkuus inspiroivat vahvasti meitä ja, mihin me Stockmannilla uskomme; laatuun, ennakkoluulottomuuteen ja wow-fiilikseen kaikessa, mitä teemme, sanoo Helsingin tavaratalon johtaja Mariela Nortama.

Lähde: Stockmann