OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Juoksemalla kohti pysyvää elämäntapamuutosta – Pieni Pala Elämää

Seuraavassa Pieni pala elämää jaksossa Hanna kertoo matkastaan onnistuneeseen elämäntapamuutokseen. 

Jaksossa Hanna kertoo avoimesti haasteistaan oman itsetuntonsa ja jaksamisen kanssa ennen muutostaan. Kuinka hänelläkin on taustalla useita epäonnistuneita yrityksiä, joissa epäonnistumiseen johtavana tekijänä on ollut väärät metodit ja väärä ajatusmaailma. Avain onnistumiseen oli se, ettei pyytänyt heti itseltään liikoja, vaan muutokset tehtiin hallitusti ja ammattilaisen avulla, omaa kehoaan kuunnellen. Tehokkaampaa oli aloittaa kävelylenkeillä, kuin juoksemalla veren maku suussa pitkin teitä. Onnistumiseen johti myös se, että sen sijaan että keskittyi siihen mitä näkyi peilissä, Hanna keskittyi sisäiseen hyvinvointiin. Kun oma jaksaminen parani sekä töissä, arjessa että lenkkipolulla, muutos näkyi myös ulospäin ja oli huomattavasti mielekkäämpää ylläpitää. 

Hanna kertoo myös Vauhtisammakko-sovelluksesta, jossa hän on yhtenä juoksun ohjaajana. Vauhtisammakko on sovellus, joka kannustaa käyttäjäänsä juoksemaan erilaisten harjoitusten kautta. Hannalla on sovelluksessa oma ohjelma, jonka tavoitteena on saada käyttäjä valmennettua sellaiseen kuntoon, että jaksaa juosta 10km lenkin. Harjoitusten aikana Hanna äänittää kannustusta ja ohjeita käyttäjälle. Liikunnasta on siis tullut Hannalle jopa ammatti. 

Lisää kuulet Hannasta ja hänen vinkeistään pysyvään elämäntapamuutokseen kuulet katsomalla uuden jakson.