OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Helsinkiin uusi kesätapahtuma – I Was Here festivaalin tähtinä laadukas ruoka ja juoma

I WAS HERE festivaali Helsingin Suvilahdessa lunastaa tulevana kesänä paikkansa stadin tyylikkäimpänä kesätapahtumana, joka tarjoilee elämyksiä kaikille aisteille – laatu edellä. I WAS HERE –festivaalilla päärooleissa ovat maailmanluokan drinkit ja viinit, mieletön ruoka ajankohtaisimmilta ravintoloilta ja kuumimmat eturivin artistit.

I WAS HERE festivaali Helsingin Suvilahdessa lunastaa tulevana kesänä paikkansa stadin tyylikkäimpänä kesätapahtumana, joka tarjoilee elämyksiä kaikille aisteille – laatu edellä. I WAS HERE –festivaalilla päärooleissa ovat maailmanluokan drinkit ja viinit, mieletön ruoka ajankohtaisimmilta ravintoloilta ja kuumimmat eturivin artistit. 

Tapahtuman juomatarjonnasta vastaavat mm. Sörnäisten tyylikäs tulokas, The Firm, legendaarinen Marskin baari ja Peaky Basterd & Co suoraan Helsingin Katajanokalta. Maahantuojista mm. Edrington, Pernod ja Beverage Partners Finland esittelevät mielenkiintoisimpia uutuuksiaan ja lippulaivatuotteitaan. Meillä pääset osallistumaan ja fiilistelemään juomakulttuuria aivan uudella tavalla: Ota haltuun trendikkäimpien cocktailien valmistus ohjatuissa workhopeissa tai nauti huikeiden cocktailbaarien sinulle loihtimista juomista. Valikoimissa luonnollisesti cocktailit, alkoholittomat juomasekoitukset ja kaikki siltä väliltä! Natuviiniuutuksien ja tyylikkäimpien viiniklassikoiden saloihin pääset tutustumaan asiantuntijoiden vetämissä viinimaisteluissa. I WAS HERE –festareille viinivalikoimansa tuovat laajan portfolion Soil Wine Group ja luonnonmukaisiin viineihin keskittyvä Bioviini. 

I WAS HERE tarjoilee kävijöilleen astetta tyylikkäämpää festarisafkaa. Ruuasta vastaavat mm. Dani Hännisen luotsaama Wellamo, keväällä avattu, tulesta ammentava Brasa, sekä suurella intohimolla street foodiin suhtautuva Boneless. 

Kolmannen komponentin I WAS HERE –festivaalilla muodostavat eturivin artistit: Kube, Pihlaja, Yeboyah, Ege Zulu ja Aavikko. Festari stadin kesässä – kaikille aisteille – laatu edellä!

I WAS HERE – festari stadin kesässä. 

Info

I WAS HERE –festivaali
22.-23.7. 2022, Helsingin Suvilahdessa
Liput myynnissä: iwashere.fi
25 € yksi päivä
40 € molemmat päivät

Aukioloajat

Perjantai 15-22
Lauantai 14-22