OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Iron Maiden on suomalaisten suosikki kesän kansainvälisistä keikoista – jos kuulut Iron Maidenin keikasta haaveileviin, lue nämä vinkit

Oman suosikkiartistin tai -bändin keikka tarjoaa hyvän syyn lomamatkalle. Nettimatkatoimisto ebookersin kyselyyn vastanneet suomalaiset haaveilevat erityisesti matkoista raskaan musiikin perässä.

Nettimatkatoimisto ebookersin kyselyyn vastanneet suomalaiset haaveilevat erityisesti matkoista Rammsteinin, Metallican ja Nightwishin konsertteihin. Euroopassa kesällä konsertoivien bändien ja artistien joukosta Iron Maiden oli vastaajien suosikki. Yli viidennes vastanneista miehistä kertoi matkustavansa mieluiten ulkomaille Iron Maidenin konsertin perässä. 

Helsinkiläinen Daria kertoo käyneensä Iron Maidenin keikoilla ahkerasti ja haaveilee jälleen matkasta Iron Maidenin keikalle ulkomaille. 

– Koronapandemian aikana kaipasin eniten matkustamista ja live-keikkoja ulkomailla! Iron Maiden kuuluu suosikkibändeihini ja olisi hienoa päästä heidän keikalleen ja samalla lomamatkalle. Hampuri ja Pohjois-Saksa yleisesti ovat suosikkikohteitani, ja olen viettänyt vuoden Saksassa opiskelujeni aikana. Siksi oma valintani ehdottamasti kohdistuisi Iron Maidenin keikkaan Bremenissä, Daria Stigman kertoo.

Suomalaiset ovat koronapandemian jälkeen aiempaa kiinnostuneita keikka- ja konserttimatkoista ulkomaille, kertoo nettimatkatoimisto ebookersin tuore selvitys. 

– On ilahduttavaa huomata että suomalaiset matkailijat lähtevät matkalle toteuttamaan intohimojaan ja haaveitaan. Juuri tekemämme selvityksen mukaan suomalaisten kiinnostus musiikin perässä matkustamiselle on pysynyt korkeana koronapandemiasta huolimatta. Suomalaisten kiinnostus raskasta musiikkia kohtaan ei tule varmastikaan kenellekään yllätyksenä ja haluammekin ebookersilla kannustaa kaikkia suomalaisia lähtemään matkalle oman intohimon innoittamana – oli kyseessä sitten raskaan musiikin konsertti tai Broadway-musikaali, ebookersin markkinointipäällikkö Leif Neuvonen kertoo. 

Onnistuneeseen keikkamatkaan kuuluu olennaisena osana myös toimiva majoitus. Railakkaan keikkaillan kruunaa hyvät yöunet ja mieluisa majoitus – monille tämä voi tarkoitaa näppärää etäisyyttä keikkapaikalle. ebookers listasi Iron Maidenin Euroopan kesäkiertueelta kiinnostavimmat majoitusratkaisut.

Ateena, Kreikka

Ateenassa päästään nauttimaan Iron Maidenin tarjoamasta showsta tänä kesänä. Antiikin aikojen tunnelman ohella kaupunki tarjoaa runsaasti baareja ja klubeja raskaan musiikin ystäville. 

Iron Maiden esiintyy Ateenassa Olympic Stadiumilla 16.7.

Civitel Olympic Hotel

Green Suites Boutique Hotel
 

Bremen, Saksa

Iron Maidenin kiertuelistalta löytyy myös vanhan hansakaupungin tunnelmaa tarjoileva Bremen. Weser-joen halkomasta Bremenistä löytyy UNESCO-maailmanperintökohteita ja mitä oivallisimmat puitteet keikkamatkalle, jolla pääsee tutustumaan myös paikalliseen historiaan ja perinteisiin.

Iron Maiden esiintyy Bremenin Burgerweide-areenalla 20.7.

Atlantic Grand Hotel Bremen

Motel One Bremen

Barcelona, Espanja

Kesäkiertueellaan Iron Maiden suuntaa myös Barcelonaan. Keikkamatka Espanjan itärannikon klassikkokohteeseen on täydellinen valinta fanille jonka mielestä raskas musiikki ja kuvaukselliset arkkitehtuuri- ja taidekävelyt sopivat saumattomasti yhteen.

Iron Maiden esiintyy Barcelonan Olympic Stadiumilla 29.7.

Pestana Arena Barcelona

Hotel Vilamari

B-Hotel


Lissabon, Portugali

Portugalin ihastuttava pääkaupunki Lissabon löytyy myös Iron Maidenin kesäkiertuelistalta. Kuvauksellisista kaduistaan ja upeista historiallisista kohteisraan tunnettu Lissabon on monen metallifanin suosikkikohde.

Iron Maiden esiintyy Lissabonin Estacio Nationalilla 31.7. 

Amazonia Jamor Hotel

MS Aparthotel

Palacio do Governador

*ebookersin matkailututkimus tehtiin Bilendin hallinnoimassa M3 Panelissa 1.-7.6.2022. välisenä aikana.

Siihen vastasi 1000 suomalaista ja vastaajajoukko kiintiöitiin väestöä edustavaksi sukupuolen, iän ja asuinalueen mukaan. Bilendi on Suomen Markkinatutkimusliiton ja ESOMAR:in jäsenyritys.