OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuvat: Hannu Rainamo/Hannuphoto

Asunmaa hakemaan kauden kolmatta voittoaan Mikkelistä

Teemu Asunmaa kilpailee Ralli SM -kauden viimeistä edellisessä osakilpailussa SM Ralli Mikkelissä. Asunmaan kiireinen elokuu on sisältänyt Suomen MM-rallin sekä Liettuassa ajetun Rally Rokiskiksen.

Asunmaa, 35, kartanlukijansa Ville Mannisenmäen, 27, kanssa, kilpailevat tulevana viikonloppuna ajettavassa SM Ralli Mikkelissä. Kuluneen kuun aikana Secto Rally Finlandissa sekä Liettuassa CBet Rally Rokiskiksessa kilpaillut Asunmaa lähtee Mikkeliin poikkeavalla valmistautumisella.

– Ollaan oltu nyt puolitoista viikkoa ilman rallihommia. Viime viikolla palattiin Liettuasta kotiin, ja autossa on ollut kaikenlaista ylläpidettävää Jyväskylän jälkeen ja saatiin se valmiiksi alkuviikosta. Ei olla vielä ehditty ajaa testiä, mutta käydään torstaina varmistamassa että mies ja auto pelaavat. Tällä kertaa valmistaudutaan vapaa-ajan kautta, Asunmaa kommentoi.

Tulevan viikonlopun kilpailu on Asunmaalle ensimmäisen kesällä ajettava Mikkelin SM-ralli. Menneiden vuosien talvella ajetuista Mikkelin SM-osakilpailuista Asunmaalta löytyy kolme SM1-luokan podiumsijoitusta.

– Mikkeli on toki vähän uusi meille, kun ollaan ajettu siellä ennen vain talvella. Toisaalta, ei ole moni muukaan ajanut Mikkelissä kesällä.

Asunmaa aavistelee reitin luonteen muutosta talvikilpailuihin nähden.

– Luulen, että tänä vuonna on isompaa tietä talvella ajettuihin kilpailuihin verrattuna. Talvella osa teistä oli niin pieniä, että niitä tuskin pystyy kesällä ajamaan. Mielenkiintoista nähdä, millainen reitti on luvassa.

SM Ralli Mikkeli ajetaan 26.-27.8. Mikkelissä.

Lähde: Asunmaa Racing -tiedotus