OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Henri Vuorinen

Heikkilä hakemaan onnistumista Mikkelistä

Mikko Heikkilä lähtee Ralli SM -sarjan kauden kuudenteen osakilpailuun SM1-luokan pisteissä kolmantena. Heikkilän tavoitteena on ehjä ja onnistunut kilpailu Mikkelin nopeavauhtisilla sorateillä.

Heikkilä, 30, kartanlukijansa Samu Vaalerin, 24, kanssa, lähtevät SM Ralli Mikkeliin SM-sarjapisteissä kolmantena. Ralli SM -sarjan kesäkauden aikana aktiivisesti ja kansainvälisellä tasolla loistanut Heikkilä lähtee hakemaan Mikkelistä SM-kauden ensimmäistä onnistumistaan.

– Vauhti on ollut alueella ja samalla otteella jatketaan, mutta onnistuminen on kiertänyt meitä koko kauden. Toivottavasti kaikki palaset osuvat tänä viikonloppuna kohdalleen, mutta en lähde sitä sen enempää miettimään, vaan ajetaan pätkä kerrallaan kaasu pohjassa ja katsotaan, miten ralli lähtee etenemään, Heikkilä kommentoi.

Elokuun alussa ajetussa WRC Secto Rally Finlandissa ensimmäisen WRC2-luokan erikoiskoevoittonsa napannut nurmijärveläiskuljettaja odottaa hyvällä fiiliksellä SM-kauden jatkumista.

– Hyvä fiilis lähteä taas pikku tauon jälkeen jatkamaan. SM-sarjan osakilpailut ovat toki aina lyhyempiä kuin MM-sarjaan verrattuna, mutta konsepti on sama ja kaikki pätkät ajetaan molemmissa täysillä. Täällä vain päästään ajamaan hieman vähemmän.

Mikkelissä ensimmäistä kertaa kesällä kilpailevalla Heikkilällä on positiivinen kuva reilut sata erikoiskoekilometriä käsittävästä reitistä.

– Ajetaan ensimmäistä kertaa Mikkelissä soralla, aikaisemmin ollaan ajettu vain lamella. Tiet ovat olleet joutuisia, teknisiä ja paljon ylityksiä sisältäviä. Paikallisesta tiestöstä on jäänyt hyvä maku talvirallien perusteella.

SM Ralli Mikkeli ajetaan 26.-27.8. Mikkelissä.

Lähde: Mikko Heikkilä Racing -tiedotus