OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutustapahtuma.

Sairaanhoitajapäivät 2022: Ihmisen parhaaksi -tunnustus nostaa esiin hoitotyön kehittäjät

Sairaanhoitajapäivät järjestetään 15.-16. syyskuuta Helsingin Messukeskuksessa. Hoitotyön suurimman vuotuisen koulutustapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajat ja Helsingin Messukeskus. Sairaanhoitajapäivien teemana on “Sairaanhoitajan osaaminen ratkaisee”. Hoitotyön osaajia myös palkitaan tapahtumassa. Avajaisjuhlassa jaettava Ihmisen parhaaksi -tunnustus nostaa esiin hoitotyön innovaatiot, parhaat käytännöt ja vastuulliset ratkaisut.

Hoitotyö kehittyy voimakkaasti sekä menetelmiltään että teknologioiltaan, ja sairaanhoitajien kliininen osaaminen ratkaisee paljon. Ihmisen parhaaksi -tunnustus palkitsee hoitotyössä tehdyistä innovaatioista. Ne voivat olla parhaita käytäntöjä, uusia toimintatapoja, vastuullisuuteen liittyviä ratkaisuja tai kansantaloudellisestikin merkittäviä säästömahdollisuuksia. Suomen Sairaanhoitajat vastaanottaa ehdotuksia tunnustuksen saajasta 31.7.2022 saakka. 5000 euron arvoisen palkinnon rahoittaa Suomen Messusäätiö.

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutustapahtuma, jonka ohjelma on räätälöity sairaanhoitajien, osastonhoitajien, ylihoitajien, terveydenhoitajien, kätilöiden sekä alan opettajien ja opiskelijoiden ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Lähde: Messukeskus