OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Patrik Nuorteva

SOMEHOW JO julkaisi kolmannen albuminsa Scales And Details

Tamperelainen progressiivisen rock -ja metallimusiikin saralla puuhasteleva Somehow Jo on julkaissut kolmannen studioalbuminsaa Scales And Details. Julkaisusta vastaa kotimainen Inverse Records.

– Me kuulostetaan tällä levyllä selkeämmältä ja yhtenäisemmältä kuin koskaan. Levy on helposti lähestyttävä, mutta joka kuuntelukerralla löytyy jotain uutta, kehuu kitaristi ja laulaja Christian Saurén levy-yhtiön tiedotteessa.

Sakari Karjalainen (kitara) ja Saurén perustivat Somehow Jo:n 2009 ja bändi sai lopullisen muotonsa 2013, kun porukkaan liittyi Lassi Peiponen (rummut) ja Eero Aaltonen (basso, laulu). Yhtyeen kokeilunhaluista soundia on levy-yhtiön mukaan verrattu muun muassa System Of A Downiin ja Mastodoniin. Viimeisimmällä levyllä yhtye kokeilee pidemmälle vietyjä efektointeja varsinkin kitaroissa ja lauluissa. Lyriikallisesti levyllä haastetaan kuulijaa ajattelemaan, tutkitaan synkkiä teemoja, mutta koitetaan niistä löytää ja tuoda positiivisia asioita päällimmäiseksi.

Kuuntele Scales and Details albumi suoratoistopalveluissa.

Albumin julkaisun yhteydessä linjoille ilmestyi myös uusi Riivata Visualsin toteuttama RUSH -musiikkivideo, jonka voi katsoa täällä.

Lähde: Inverse Records