OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: ​Kai Lukander

Pahuuden äärellä – NUMENTOn kolmas ja viimeinen single ennen uutta pitkäsoittoa julkaistu

Helsinkiläinen progressiivista melodista metallia äärimetallin vivahteila esittävä NUMENTO on julkaissut kolmannen ja viimeisen singlensä ennen uutta pitkäsoittoaan. Albumin nimikkoraita The Vile Entity, kuten koko levykin, käsittelee pahuuden luonnetta ja ilmentymistä.

Kuluvan vuoden Tuska-torstai kilpailun voittanut ja siten myös Tuska-festivaaleilla debytoinut bändi on laittanut uuden albumin osalta kaiken peliin, eikä kompromisseja tai täytebiisejä ole tehty.

– Kyseessä oleva kolmas singlelohkaisu esittelee yhtyeen monipuolista ja intensiivistä uudistunutta tyyliä sekä luo hyvän katsauksen siihen, mitä tulevalta albumilta on odotettavissa. Albumin sekä nimikkokappaleen teeman taustalla on arvoitus siitä, kuinka ihmisestä tai muusta entiteetistä tulee paha, kuinka pahuus saa alkunsa. Singlellä hypätään aiheen kanssa syvään päätyyn, sillä kappaleen päähenkilönä on eräs historian tunnetuimmista ja ovelimmista sarjamurhaajista, joka onnistui piiloutumaan pitkään hyveellisten kulissien taakse, bändi taustoittaa kappaletta.

Albumi julkaistaan 28.10.2022.

Kuuntele single täältä.

Lähde: Inverse Records