OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Rafael Cardenas

Ismo Leikolan englanninkielinen esitys Ismo in English Arena-näyttämöllä marraskuussa

Maailman hauskin henkilö, Ismo Leikola, nähdään marraskuussa Helsingin Kaupunginteatterissa kolmen Ismo in English -esityksen verran. Arena-näyttämöllä nähtävät esitykset ovat Ismon syksyn ainoat englanninkieliset esitykset Suomessa. Ismo astuu Arena-näyttämön lavalle 13. ja 14. marraskuuta.

Ismo in English on ainutlaatuinen esitys Leikolan englanninkielistä stand up -komediaa. Esityksen aikana kuullaan sisältöä, jota Ismo kertoo yleensä lavoilla Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Ismo tekee loistavia havaintoja maailmasta ja saa ihmiset näkemään tutut asiat uudelleen ainutlaatuisen näkökulmansa kautta.

– Englanninkielisiä keikkoja kysytään Suomessa yllättävän paljon ja nyt päätettiin tehdä sellainen ihan kunnolla. Jos kiinnostaa, mitä se Ismo siellä maailmalla höpisee, niin tässä on mahdollisuus saada makua siitä, Leikola kommentoi.

Ismo Leikola aloitti stand up -uransa vuonna 2002 Suomessa ja on nyt yksi maamme tunnetuimmista koomikoista. Debyyttinsä Yhdysvalloissa hän teki vuonna 2014 Hollywoodissa komediaklubi Laugh Factoryssa, jossa hän voitti Maailman hauskin henkilö -tittelin. Vuonna 2015 Ismo muutti Los Angelesiin ja esiintyy nykyään loppuunmyydyillä keikoillaan ympäri maailmaa.

Arena-näyttämöllä nähtävät esitykset ovat englanninkielisiä eikä niitä suositella alle 16-vuotiaille.

Lähde: Helsingin Kaupunginteatteri