OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sana. Kuvaaja: Hanna Maaria

50 Centin lämppärinä toiminut Sana avautuu Hannan haastattelussa saamastaan palautteesta

Uusimassa Pieni pala elämää -sarjan jaksossa Hanna haastattelee artisti Sanaa, eli Sanna Rönnbergiä. Voit katsoa jakson artikkelin lopussa.

Sanna Rönnberg on oululainen artisti, joka yhdistää musiikissaan modernia poppia ja räppiä. Sana on tehnyt musiikkia vuodesta 2005 alkaen. 

Sana pääsi mukaan 50 Centin neljän paikan Suomen kiertueelle. Sana lämmitteli kiertueella lavan yhdessä tanssijoidensa kanssa. Lämmittelijöinä kaikilla paikkakunnilla nähtiin myös rap-artisti Kube, sekä Kuopiossa kaksikon lisäksi myös kovassa nosteessa oleva, juuri toisen albumin julkaissut Mouhous. Sana itse yllättyi pestistä täydellisesti, eikä ollut uskoa mukaan pääsyä ollenkaan. 

50 Centin Finland tourilla oli mukana seuraavat paikat: Seinäjoki Areena, Ouluhalli, Logomo Turku ja Kuopio-halli.

Kiertueuutisia edelsi uutinen Sanan keikkamyynnin siirtymisestä GramoPopille. Sana on uudistanut myös live kokoonpanoa, mukaan uuteen kokoonpanoon on tullut rumpali Juho Mikkonen ja kitaristi Sami Perttunen. Sanan kappaleet ovat saaneet uusia sovituksia ja ne ovat kääntyneet vahvasti rockin puolelle. Lisäksi Sanalla on uudessa kokoonpanossa on mukana kaksi tanssijaa. Tanssijoiden Aino Mykrän ja Krisse Pakarisen kanssa Sana on rakentanut uutta konevetoista showta.

Pieni pala elämää -jaksossa pureudutaan Sanan uraan, unelmiin sekä mietitään mitä kaikkea ne vaativat. Sana avautuu myös Hannalle somen negatiivisista puolista. Sanalle on tärkeää nostaa myös vaikeita asioita esiin.

Sana. Kuvaaja: Hanna Maaria

Miltä negatiiviset kommentit tuntuvat ja millaista oli olla mukana lämppäämässä maailmantähteä?

Muun muassa nämä asiat selviävät illan jaksosta.