OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Marika Fingerroos lähti OnlyFansiin “tsoukilla” ja päätyi tekemään näköistään työtä


Tiina Jylhän uudessa talk show’ssa viime viikolla vieraillut Marika Fingerroos paljasti liittyneensä pari vuotta sitten OnlyFansiin. Se ei ollut varsinaisesti harkittu veto, sillä Marika myöntää lähteneensä kokeilemaan sivustoa “tsoukilla ja uteliaisuuttani”, mutta siitä muodostuikin hyvä bisnes.

Monen käsitys OnlyFansista on, että se on helppoa rahaa; tarvitsee vain julkaista kuva tai kaksi ja raha alkaa virrata. Marikan mukaan sivustolla todella voi menestyä, mutta menestyksen eteen on oltava valmis näkemään vaivaa.

– Kyllä se on työ ihan kuin mikä tahansa muukin työ. Siihen vaaditaan paljon aikaa ja motivaatiota ja on osattava ottaa tilaajat huomioon, hän selittää.

Ja aikaa työ todella vaatii. Moni sisällöstä maksava haluaa jutustella usein. Marika sanookin, että aktiivisimmat fanit oppii nopeasti tuntemaan.

– Kyllä vakioasiakkaiden kanssa syntyy sellainen OnlyFans -suhde. Vähän samaan tapaan kuin vaikkapa Instagramissa joidenkin seuraajien kanssa, hän lisää.

Marika julkaisee OnlyFansissa puolituhmaa kuvastoa, mutta hänellä on tarkat, henkilökohtaiset rajat sisällön suhteen. “Törkyä” hän ei jaa, eivätkä fanit sitä vaadikaan. Fanikunta on Marikan hyvin käyttäytyvää porukkaa. Moni saattaisi ajatella, että viestit ovat täynnä säädytömyyksiä, mutta sellaista on Marikan mukaan hyvin pieni prosentti. Itse asiassa OnlyFansissa oleva seuraajakunta on monesti paljon parempikäytöksistä kuin perinteisillä somealustoilla. Sosiaalisessa mediassa riittää rääväsuita ja Marikakin joutuu aika ajoin kuulemaan ikäviä kommentteja.

– OnlyFansissa en ole kohdannut lainkaan sellaista epäasiallista käytöstä. Liekö syy sivun maksupohjaisuudessa vai missä, hän pohtii.

Marikan mukaan OnlyFansissa voi menestyä periaatteessa millainen henkilö tahansa. Täytyy vain löytää “se oma juttu”. Hänestä tärkein menestyksen salaisuus onkin, että teki sitten mitä työtä tahansa, siitä pitää nauttia. Marika on onnellinen siitä, että hän saa elää näköistään elämää ja tehdä haluamaansa työtä, ja vieläpä menestyä sillä.

– Tunnen suurta kiitollisuutta siitä, että saan tehdä sellaista työtä, mistä nautin ja se kaikkein suurin onni on saada kasvattaa lapseni maalla, eläinten ympäröimänä.