OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Itsetehty-, aineeton- vai perinteinen tavaralahja? – Lahjavinkkejä jouluun

Perinteisesti lahjat kuuluvat jouluun. Sekä saamisen että antamisen ilo ovat monelle tärkeä osa joulua. Tänä vuonna itsetehdyt lahjat ovat ehdottomasti yksi hiteistä, samoin kuin aineettomat lahjat. Listasimme vuoden 2022 parhaat lahjavinkit.

Moni suosii tänä vuonna aineettomia lahjoja. Yksi kaunis lahjaidea on antaa aikaa. Tarjoudu lapsenvahdiksi, lemmikinhoitajaksi, vie kummilapsi elokuviin tai tee ystävälle illallinen. Voit myös ilahduttaa isovanhempia siivousavulla tai tarjota kyytiä kauppaan. Vaikeina aikoina, pitkän korona-ajan jälkeen, monelle pelkkä seurakin voi olla joulun kallein lahja. Myös joulupukki kehotti tämän päivän joulukalenterissa pohtimaan, voisitko sinäkin antaa tänä vuonna lahjaksi aikaa. Katso päivän luukku alta.

Itsetehdyt lahjat tuovat iloa saajan lisäksi myös antajalleen. Persoonallisen lahjan tekeminen on hyvä vaihtoehto vaikkei olisikaan suuri käsitöiden ystävä. Helppoja ohjeita on saatavilla runsaasti. Tässä muutama poiminta Instagramista.

Kauniit diy-pyykkietikat ovat myös käytännöllinen lahja.

Persoonalliset hiusdonitsit ovat monen mieleen.

Neulomistaitoinen voi ilahduttaa lähipiiriä pehmeällä paketilla.

Helppo itse tehty saippua on myös kaunis lahja.

Tottakai, varsinkin lapsille, perinteiset lahjat ovat tärkeä osa joulua. Lelut, kirjat, vaatteet ja muut käyttötavarat ovat myös tarpeellisia lapsiperheissä. S-Ryhmä paljastaa, että tänä vuonna joulukaupassa näkyy aiempia vuosia enemmän foliopallojen hankkiminen, vapun tapaan foliopallot pääsevät osaksi joulun koristelua. Lelutrendeihin vaikuttavat suositut ohjelmat, mm. Netflixin suosikkisarjojen hahmot ovat tämän joulun hittilahjoja. Nukketalo on kuitenkin S-Ryhmän mukaan edelleen suosituin lelulahja ja vaatelahjoissa suositaan nyt lämpöistä päälle pantavaa.

Kurkkaa myös Lindexin ihana vaatevalikoima koko perheen joulupaketteihin. Adlibrikseltä löydät taas kaikkea kirjoista leluihin hyvään hintaan.