OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Asko Salminen (vas.) ja Kai Kankaala

Voiko kuka tahansa rakentaa kitaran? Asko ja Kaitsu päättivät ottaa selvää

Kun kaksi käytännössä puutyötaidotonta keski-ikäistä miestä innostuu rakentamaan kitarat niin siinähän laitetaan ukot koville. Ideana oli, että neuvoja ei kysytä keneltäkään vaan kaikki tietotaito haetaan internetistä. Aikaa oli kaksi ja puoli kuukautta ja kun vielä innostuttiin kuvaamaan koko projekti, niin tässähän se on kaikkien katsottavissa.

Kitaran tekemisessä ovat mukana Asko Salminen ja Kai Kankaala. Kaitsulta löytyi valmiiksi puuvaja, Askolta kuvauskalusto. Sen myötä saatiinkin kuvattua koko prosessi, jossa kitarat luodaan suunnittelusta loppuun asti. Lisäksi miehet ovat luvanneet, että kitarat pääsevät ammattimuusikoiden arvosteltavaksi – nähtäväksi jää, miltä se lopputulos näyttää.

Katso tästä ohjelman tiiseri!