OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Jere Hyppönen

Melankolista death metalia soittavan kotimaisen Dead Serenityn uusi single on kappale menetyksestä ja elämän häilyvyydestä

Dead Serenityn toinen singlejulkaisu tulevalta ensialbumilta esittelee bändin herkempää, melodista puolta synkkiä tunnelmia unohtamatta. “Mistä löytää toivo, kun kaikki valo on poissa?” Tämän kysymyksen äärellä on Evanecent, joka käsittelee menetystä ja elämän häilyvyyttä, avaten ikkunaa ihmiseen, joka epätoivon uuvuttamana hiljalleen laskeutuu kaiken nielevään synkkyyteen.

Dead Serenity on 2018 perustettu melankolista melodista death metallia soittava viisihenkinen bändi pääkaupunkiseudulta. Musiikissaan bändi luottaa vahvoihin melodioihin ja käsittelee teksteissään ihmiselon tunteiden koko skalaa, kuljettaa tunnelmasta toiseen, herkkyydestä hurmokseen ja ahdingosta aggressioon.

Bändi julkaisi debyytti-EP:nsä, Beginnings, vuonna 2020, ja se saa jatkoa alkuvuodesta 2023 täyspitkän When Worlds Turn To Gray -albumin muodossa.

Albumin äänityksestä, miksauksesta ja masteroinnista on vastannut Dead Serenityn kitaristi ja pääasiallinen biisintekijä Toni Lind.

Kuuntele kappale täällä.

Lähde: Inverse Records