OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Atte Mäläskä

Helsingin uudenvuoden juhla palaa tähtiartistien kera Kansalaistorille

Vuoden vaihtumista juhlitaan kahden poikkeusvuoden jälkeen jälleen yhdessä Kansalaistorilla toteutuvassa suurtapahtumassa. Juhlijoita viihdyttää Suomen kärkiartistit Isac Elliot ja Cledos vierailijoineen. Luvassa on ohjelmaa kaikenikäisille ja ilta päättyy tuttuun tapaan ilotulituksiin.

Aattoillan juhlahumun käynnistyy klo 17.30 lasten uudellavuodella, jolloin koko perhettä tanssittaa Skidit Pakkasdisko sekä lukuisat viihdetaiteilijat. Lasten omat ilotulitukset nähdään alkuillasta klo 18.

Loppuillan juhlakonsertti lämmitellään alkuun Paha Vaanii -DJ-duon tahtiin klo 22.30 alkaen. Iltaan kuuluu tietenkin myös pormestari Juhana Vartiaisen uudenvuoden tervehdys. Tänä vuonna juhlakonsertin pääesiintyjät ovat harvinaisen yhteiskeikan tekevät Isac Elliot ja Cledos. Kuluvan vuoden kuunnelluimmista kappaleista vastaava Elliot on huomioitu lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla. Cledos on multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut uuden aallon rap-musiikin kärkinimi. Uudenvuoden show nousee ennennäkemättömiin korkeuksiin näyttävän vierailijajoukon saattelemana. Lavalle nousevat muun muassa BEHM, william ja DAVI. Illan kruunaa Helsingin keskustan taivaan värittävä ilotulitus.

Emma Karasjoen ja Gogi Mavromichaliksen juontama juhlakonsertti, ilotulitukset ja yleisön tunnelmia välitetään suorana lähetyksenä Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Kaupungin yhteisen ilotulituksen jälkeen juhlat jatkuvat Kansalaistorilla Paha Vaanii -DJ-duon soittaman kotimaisen musiikin tahdittamana klo 00.30 asti.

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtuman tuottaa Helsingin tapahtumasäätiö.

Lähde: Helsingin tapahtumasäätiö