OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Lahjavinkit lemmikkieläimille

Lemmikkieläimet ovat perheenjäseniä. Ja nämä karvaiset kaverimme viettävät kanssamme joulua. Lemmikit ovat osa juhlaa ja myös omaa rakasta lemmikkiä on hyvä muistaa.

Joulujärjestelyissäkin kannattaa ottaa lemmikki huomioon. Kannattaa huomioida pakettien turvallisuus, sekä joulupöydän antimien turvallinen sijoittaminen. Koiran ja miksei kissankin nenässä kinkku tuoksuu varmasti houkuttelevan hyvältä, mutta lemmikille kannattaakin varata niille sopivat jouluruoat.

Mustin ja Mirrin sivuilla on paljon hyviä vinkkejä lemmikinomistajalle jouluun. Sivuilla muistutetaan, että paras lahja lemmikille on tietysti aika oman omistajan seurassa. Lisärapsutukset tai pidempi aamulenkki ovat jo kovin lemmikin mieltä lämmittäviä lahjoja.

Mutta jos lemmikkiä haluaa muistaa ihan tavaralahjalla, niin ei senkään tarvitse olla mitään suurta ja kallista. Esimerkiksi kissalle oma pahvilaatikko tai koiralle uusi pallo ovat varmasti oikein mieluisia lahjoja. Omaa lemmikkiä voi myös muistaa juhlan kunniaksi pienellä herkkupalalla.

Tämän päivän joulukalenterin luukussa joulupukki antoi myös parhaat vinkkinsä eläinten joululahjoihin. Katso video alta. Joulukalenterin luukku aukeaa joka aamu kello 07 Oholla.