OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Lahjakorttimyynnin piikki lähestyy – suomalaiset ostavat ylivoimaisesti eniten lahjakortteja kauneus- ja hyvinvointipalveluihin juuri ennen joulua

Nyt eletään joululahjojen sesonkiaikaa. Muun muassa lahjakortit lukeutuvat suomalaisten suosikkilahjoihin. Kauneus- ja hyvinvointialoilla myydään juuri ennen joulua jopa viisinkertainen määrä lahjakortteja, paljastaa ajanvaraus- ja maksupalveluntarjoaja Book Salonin tuore data.

– Ylivoimaisesti suurin piikki lahjakorttimyynneissä tapahtuu neljänä päivänä ennen jouluaattoa. Me suomalaiset jätämme siis joululahjaostokset, ainakin jos ne kohdistuvat kauneus- ja hyvinvointipalveluihin, hyvinkin viime tinkaan, kommentoi Book Salonin toimitusjohtaja Harri Myllylä.

Lahjakortti on usein suhteellisen helppo lahja, koska saaja saa itse käyttää sen niin kuin parhaaksi katsoo.

– Hyvinvointipalvelut ovat usein sellaisia, joihin ei itse raaskita välttämättä laittaa rahaa. On siis hienoa nähdä, että välitämme läheisistämme ostamalla heille lahjaksi laatuaikaa itselle, Myllylä jatkaa.

Lahjakortti on aikaisemmin usein pitänyt hakea paikan päältä. Nykyään myös digitaaliset lahjakortit käyvät kaupaksi. Eron lahjakorttimyynnissä on huomannut myös Paradise Tattoo & Piercing -liikkeen omistaja Jussi Ranta.

– Olemme aina myyneet juhlapäivien aikana paljon lahjakortteja, mutta sen jälkeen, kun aloimme myymään lahjakortteja digitaalisesti, niitä on myyty entistä enemmän. Lisäksi lahjakortteja ostetaan selkeästi enemmän ympäri vuoden – vain sen ansiosta, että se on digitaalisesti saatavilla, hän kertoo.

Tiedotteessa käytetty data perustuu Book Salonin tietokantaan, jossa on yli 2 500 kauneus- ja hyvinvointialan salonkia.

Lähde: Book Salon