OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: usplash.com

Joulun kauneimmat kukkavinkit

Monessa kodissa kukoistaa joulunaikaan upeita kukkia. Joulutähtiä, hyasintteja ja kaikkia joulukukkia on nykyään saatavilla useissa väreissä.

Perinteisimmät joulukukat ovat joulutähti, hyasintti ja amaryllis. Mutta myös muita joulukukkia on saatavilla. Jouluruusu on upea ja helppohoitoinen joulukukka. Se viihtyy viileässä ja siitä saattaa olla iloa pitkälle kevääseen. Entisaikoina suosittu joulukukka on ollut kansalliskukkamme kielo. Kielo on kaunis, monikäyttöinen kukka, mutta sen kanssa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta, sillä se on myrkyllinen. Lisää joulukukkaideoita löytyy alla olevasta linkistä.

Joulukukka on myös ihastuttava joululahja. Se piristää lahjansaajaa vielä pitkään joulun jälkeenkin. Jos sinulla on kaukana asuva ystävä tai sukulainen, jota haluaisit muistaa, niin lähetä kimppu tai ruukkukukka suoraan kotiovelle. Kukkia voit tilata täältä.

Tämän päivän joulukalenterin luukussa joulumuori esittelee joulukukkia. Katso päivän luukku alta. Mikä joulukukka on sinulle mieluisin? Joulukalenterin luukku aukeaa joka aamu Oholla kello 07 aattoon asti.