OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Joulun tehokkaimmat siivousvinkit

Jouluviikko on käynnistynyt! Suurin osa suorittaa kotona joulusiivouksen. Toisille se tarkoittaa jokaisen kaapin ja nurkan läpikäymistä. Toiset taas pitävät yllä perussiisteyttä. Joka tapauksessa puhtaassa kodissa on ihana käydä joulun viettoon.

Joulupukki pohti tämän päivän joulukalenterin luukussa joulusiivousta. Hän paljastaa myös omat siivouskohteensa. Katso jakso alta. Joulukalenterin luukku aukeaa Oholla joka päivä aattoon asti kello 07.00.

Perusteellisen joulusiivouksen tekeminen vie aikaa. Se kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin ja kannattaa huolehtia, että kotoa löytyy kunnon siivoustarvikkeet. Alla olevasta artikkelista löydät täsmävinkit muutaman hankalamman kohteen puhdistamiseen. Miten putsata kunnolla jalkalistat tai kaakelisaumat? Lattiakaivoja ja rasvatahroja unohtamatta. Käy lukemassa vinkit.

Jos taas haluat tehdä parin tunnin tehosiivouksen, nappaa vinkit alta. Linkistä löytyy muutaman kohdan siivouslista ja vinkkejä kodin nopeaan puhdistamiseen. Kunnon “joulusiivouksen” voi tehdä milloin vain, myös ennen tai jälkeen joulun. Näin säästät kiireisenä aikana siivoukseen kuluvan ajan ja voit keskittyä muihin asioihin.

Jos joulusiivous jää siis pintapuoliseksi, ei hätää. Kevät on jo kulman takana ja silloin voi suorittaa kevätsiivouksen. Käy lukemassa artikkelimme kevätsiivouksen hyödyistä tästä.