OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Viime hetken lahjavinkit

Vielä ehtii muistaa ystävää tai sukulaista jouluna. Vaikka lahjat olisivatkin jääneet kauppaan, niin lahjaksi voi aina antaa elämyksen tai ihan vain aikaa. Viime hetken lahjaksi kannattaa antaa aineeton joululahja, joka on mieluisa sekä antajalle että saajalle.

Tässä viisi ideaa aineettomaan lahjaan.

1. Illallinen ala sinä

Kutsu ystäväsi tai sukulaisesi illalliselle kotiisi. Voit loihtia mieluisan ateriakokonaisuuden ja samalla pääsette viettämään yhteistä aikaa. Voit laajentaa kutsun sisältämään myös elokuvan vaikkapa ihan kotitettarissasi.

Kuva: unsplash.com

2. Kutsu ystäväperheen lapsi luoksesi hoitoon

Anna ystävällesi omaa aikaa lahjoittamalla iltasi lapsenvahdin hommille. Lasten vanhemmilla harvemmin on omaa aikaa liiaksi, joten lahja on varmasti mieluisa. Keksi jotain hauskaa tekemistä, niin lapset saavat mieluisan lahjan samalla.

3. Lahjoita tärkeään järjestöön

Lahjoita ystäväsi tai sukulaisesi sydäntä lähellä olevaan järjestöön pieni summa. Lahjasta tulee hyvä mieli teille molemmille.

4. Anna ystävällesi hieronta- tai muu hemmottelulahjakortti

Tue pientä yrittäjää ja osta ystävällesi lahjakortti hierontaan, kampaajalle tai johonkin muuhun hemmotteluun.

5. Vie ystäväsi luontoon

Anna ystävällesi lahjaksi kutsu luonnon äärelle kanssasi. Pakatkaa retkikamppeet ja suunnatkaa vaikkapa luonnonpuistoon. Mikä sen parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin ladata akkuja yhdessä hyvän ystävän kera. Ottakaa kunnon eväät mukaan ja nauttikaa luonnosta.

Tämän päivän joulukalenterin luukussa joulupukki kertoi myös viime hetken lahjaideoita. Joulukalenteri aukeaa vielä aattoon asti joka aamu kello 07.00 Oholla.