OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: ​Vin Valentino / Framenoir

Averlanchen hyytävän kaunis single on ulkona

Helsinkiläinen Averlanche on julkaissut uutta musiikkia. Turmelevasta kauneudesta kertova Little Lotus vie kuulijan jääkylmään talven maisemaan. Single on lohkaisu tulevalta Arctic Atlas -albumilta. Uutuusalbumilta on aikaisemmin julkaistu kappaleet In The Theater of Fire ja Killing Floor.

Kappaleen luomisprosessi ja musiikkivideon kuvaukset olivat kokemuksia, jotka tulivat bändin kehityksen kannalta juuri oikeaan aikaan.

– Little Lotus syntyi säkeistön kitaramelodiasta, jonka sävelsin alunperin koskettimilla, ja joka sovitettiin lopulta kitaralle. Biisi löysi lopullisen muotonsa hyvin nopeasti, ja siitä tuli heti treeneissä kaikkien suosikki musavideobiisiksi. Lotusta on hauska soittaa ja odotankin, että pääsemme vetämään tätä livenä Rocksiin, kommentoi kosketinsoittaja Antti Kopra.

Bändi on viihtynyt muun tuotannon lisäksi studiossa noin vuoden ja tulevaa levyä on rakennettu huolellisesti jokaista yksityiskohtaa myöten. Keväällä 2023 tuleva albumi Arctic Atlas lasketaan markkinoille fyysisenä sekä digitaalisena kopiona kaikkien saataville.

– Albumin tekeminen on loppusuoralla, ja helmikuun alussa pitäisi saada kaikki äänitykset viimein purkkiin. Odotan innolla, miltä albumi tulee kokonaisuudessa soundaamaan. Siellä on paljon yllätyselementtejä ja jopa spesiaalivierailijoita mukana, Kopra jatkaa.

Kuuntele Little Lotus täällä.

Katso musiikkivideo täällä.

Lähde: Inverse Records