OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

10 tapaa viettää ystävänpäivää sinkkuna

Ystävänpäivä on maailmalla rakastavaisten juhla. Ilmassa on rakkautta, sydämenmuotoiset koristeet ja siirappiset onnittelukortit valtaavat kauppojen hyllyt. Mutta ystävänpäivästä voi nauttia ilman parisuhdettakin. Suomessa saa juhlapäivänä muistaa ihania ystäviä ja nauttia sinkkuudesta hyvin mielin! Itse asiassa sinkkuna ystävänpäivä voi sujua mukavammin, sillä saat viettää sen juuri niin haluamallasi tavalla, ilman kompromisseja. Women’s Health listasi kymmenen tapaa viettää ystävänpäivää sinkkuna.

Vietä aikaa ystävien tai perheen kanssa

Suomessa on muusta maailmasta poiketen perinteisesti juhlistettu ystävänpäivänä ystävyyssuhteita. Niinpä luontaisin tapa viettää päivää on tietenkin hyvien ystävien ja muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Järjestä juhlat

Jos haluat viedä ystävyysjuhlan seuraavalle tasolle, Puisto-osasto -televisiosarjasta tuttu Galentine’ Day on nopeasti muodostunut omaksi perinteekseen tyttöporukoiden keskuudessa. Kokoa parhaat kaverit saman katon alle ja laita kunnon bileet pystyyn.

Leivo herkkuja

Ystävänpäivässä parasta ovat tietenkin suklaat ja muut ihanat herkut. Ja niistä saavat nauttia kaikki suhdestatukseen katsomatta. Jos haluat tehdä päivästä vielä erityisemmän, valmista leivonnaiset itse kotona. Niistä saa myös oivan lahjan ystävien muistamiseen.

Liiku

Herkkuja on vaikea voittaa, mutta terveellisempi tapa saada hyvän olon hormonit hyrräämään on tietenkin liikunta. Jos et halua tinkiä terveellisyydestä, kohota mielialaa mukavan liikuntaharrastuksen parissa.

Pidä elokuvamaraton

Rentoudu sohvalla suosikkielokuviesi parissa. Kukapa ei haluaisi viettää ystävänpäivää Hollywoodin kuumimpien näyttelijöiden kanssa? Kateeksi käy.

Vie itsesi ulos

Illalliset hienoissa ravintoloissa eivät ole pariskuntien yksinoikeus. Miksi et veisi tänä ystävänpäivänä itseäsi ulos? Valitse aivan erityinen ravintola, johon et normaaliarjen keskellä pistäydy. Muista tehdä pöytävaraus etukäteen, sillä ystävänpäivä on ravintoloille kiireistä aikaa.

Hemmottele itseäsi

Jos ruuhkainen ravintola ei innosta, hemmottele itseäsi muilla tavoin. Miltä kuulostaisi stressiä purkava hieronta tai ylellinen kasvohoito?

Shoppaile

Eikö olekin ihanaa, että sinkkuna et joudu tuhlaamaan rahojasi sydämen muotoisiin ilmapalloihin ja ylihinnoiteltuihin ruusuihin? Voit siis käyttää rahasi juuri niin kuin haluat. Ei kun shoppailemaan!

Lähde reissuun

Rakastu ystävänpäivänä uuteen kaupunkiin. Suunnittele etukäteen yhteinen matka ystävien kanssa tai nappaa itsellesi seikkailunhaluinen äkkilähtö.

Mene treffeille

Ystävänpäivän ei tarvitse tarkoittaa Bridget Jones -tyylistä jäätelön ahmintaa kotisohvalla nyyhkyttäen. Sinkkujenkin elämään mahtuu romantiikkaa. Nappaa itsellesi deitti ja lähde romanttisille treffeille.

Lähde: Women’s Health