OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Henrik Sirelä

Wishing Wellin toinen single tulevalta albumilta julki

Halsinkiläinen perinteistä heavyä soittava Wishing Well on julkaissut toisen singlen tulevalta Sin And Shame -albumiltaan. Space Invaders on mahtipontisella introlla ja aavemaisella Moog-kuviolla maustettu hevibiisi, joka sisältää melodisia instrumentaaliosioita. Biisin innoittajana on toiminut legendaarinen 80-luvun Space Invaders -arcadepeli. Kappaleen ovat kirjoittaneet bändin kitaristi Anssi Korkiakoski ja ex-basisti Rick Becker.

– Tämä biisi on mukavalla tavalla erilainen monellakin tapaa, mutta tietysti syntikat ovat meille uusi juttu. Myönnän, etten innostunut aluksi Hammondien pois jättämisestä mutta kun löysin upean Moog-soundin ja sovitin syntikkaosuudet niin saimme tästä mukavan raikkaan kuuloisen biisin. Vaihtelu virkistää ja vaikka synat sopivat tähän biisiin niin aion siitä huolimatta pitää Hammondeista kiinni hamaan tappiin asti koska näin vanhalle koiralle ei voi opettaa enää kovin montaa uutta temppua, toteaa bändin nestori Arto Teppo.

Itse albumi julkaistaan 17. maaliskuuta.

– Uudella levyllä on jonkin verran uusia soundeja harkitusti ja maltilla mukana, ne tuovat mielestäni meille sopivasti uutta ilmettä. Lisäksi on tietysti kiva kiusata aiheella Artoa, se pitää meidät virkeinä, lisää Korkiakoski.

Kuuntele single täällä.

Lähde: Inverse Records