OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Mikael Soilevaara

Mustan Kuun Lapset juhlistaa 30-vuotista taivaltaan EP-julkaisulla

Kotimainen dark metal -yhtye Mustan Kuun lapset juhlistaa tänä keväänä 30-vuotista taivaltaan julkaisemalla uutta musiikkia sisältävän EP:n ja soittamalla nipun keikkoja. Suruaika (1993-2023 Anniversary EP) julkaistaan 24. maaliskuuta ja nyt siltä on julkaistu ennakkopalana kappale nimeltä Muistoa kunnioittaen.

Muistoa kunnioittaen on MKL:n 30-vuotissyntymäpäivälaulu. Se kerää yhteen yhtyeen musiikin eri tuulia vuosikymmenten ajalta aina 90-luvun death metalista uudempiin rock- ja folk-vaikutteisiin. Kyseessä on ensimmäinen uusi metallikappale sitten vuoden 2019 Valo -albumin ilmestymisen, ja se on myös ensimmäinen levytetty kappale basisti-vokalisti Pasi Löfgrenin kanssa.

Suruaika (1993 – 2023 Anniversary EP) sisältää neljä kappaletta, mukaan lukien espanjankielisen version yhdestä MKL:n tunnetuimmista teoksista Morfiinisiivet, joka julkaistiin alun perin vuonna 2007. EP ilmestyy CD:nä ja digitaalisissa musiikkipalveluissa, julkaisijanaan Inverse Records.

Mustan Kuun Lapset soittaa Deep Waters & Dark Skies Tour -nimellä kulkevan minikiertueen suomessa ruotsalaisen Wormwoodin ja neljännen albuminsa myös julkaisevan kotimaisen Kuoleman Gallerian kanssa.

Kuuntele single täällä.

Lähde: Inverse Records